×

Give a tip

MX6 PC Beta 6.1.3.1400 & Android 6.0.2.5000 Release


BugSir006

Recommended Posts

Hey Maxers, 

Welcome to having a try of the brand new release!

PC Version 6.1.3.1400, for the full release note and changelog: click here

Android Version 6.0.2.5000, for the full release note and changelog: click here

Happy browser and leave your comment!

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

I have multiple tabs 
moving between them with ctrl+left right arrows is fine until I reach a tab where focus gets lost to that tab
the mouse cursor is in a search field in the page 
that prevents the switching from and to tabs
this is the site that does that
https://storage.googleapis.com/ksa-n/index.html

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Mhzayer said:

I have multiple tabs 
moving between them with ctrl+left right arrows is fine until I reach a tab where focus gets lost to that tab
the mouse cursor is in a search field in the page 
that prevents the switching from and to tabs
this is the site that does that
https://storage.googleapis.com/ksa-n/index.html

Hi Mhzayer, it seems that the webpage occupied the shortcut Ctrl+Left/Right. You could use Ctrl+Shift+Tab/Ctrl+Tab. 😊

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, BugSir006 said:

Hi Mhzayer, it seems that the webpage occupied the shortcut Ctrl+Left/Right. You could use Ctrl+Shift+Tab/Ctrl+Tab. 😊

Thanks
But Mx5 use to have F2 and F3 which was easier and faster

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

Hello!

Just to conform, download manager still creating duplicate entries, which are just caching errors & are not removed from list when clearing, but are not present after restarting Mx6, confirming cache issue.

Also, still getting missing icons from downloaded programs & some still showing user icon instead.

Been doing this for months now & check/report for every release, but still not fixed.

Also, quick launch with text has missing favicon on many entries... if changing to screenshot & back again or changing background colour, the favicon is still missing.  Since these websites DO have/use favicon, there may be other issues with how/what you retrieve to display.

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

Hello!

This morning, on a supplier's website (https://www.targetcomponents.co.uk/), that I've been to multiple times per week for over 15 years without issue, without errors or any messages, Maxthon just exited/closed!

Reloaded & all open tabs gone & no messages & after going back to same website, been ok since.

Here's the crash report, in case it helps

reports.7z

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

On 2/1/2022 at 12:09 PM, Chernsha said:

 

Hello,

The expand arrow is too dark to see in the bookmarks bar.

Could you fix the issue?

Thank you.

maxthon01.thumb.jpg.fc5a5c779b5af481a9482bf4084b7bf5.jpg

Hi Chernsha, request recorded.

 

19 hours ago, MichaelC362 said:

Hello!

This morning, on a supplier's website (https://www.targetcomponents.co.uk/), that I've been to multiple times per week for over 15 years without issue, without errors or any messages, Maxthon just exited/closed!

Reloaded & all open tabs gone & no messages & after going back to same website, been ok since.

Here's the crash report, in case it helps

reports.7z 571.82 kB · 0 downloads

Hi MichaelC362, thanks for the crash report. I will forward it to the team for them to look into it.

 

14 hours ago, Ldfa said:

Today, I have Sync Failed :

snap_screen_20220202172201.png.c640d39e0fa7f79cab17626cd2a5dbbb.png

Hi Ldfa, are you able to do a manual sync after this error message? 

13 hours ago, ZorMi said:

Android version 6.0.2.5000

- Blank screens/tabs still appear occasionally, I have to go to tabs screen and reselect that one to restore its content.

- Quick Access is not usable in this new design, it's closing while scrolling through "My Sites" (screen recording attached)

Hi ZorMi, thanks for flagging these out. I will inform the team to look into it.

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

Hello!
Crashed out 3 times already today, this time twice on BBC's website (https://www.bbc.co.uk/) & once here on the Maxthon forum, as I was starting to make this post!

Despite having "Continue where you left off" in Startup settings, each time, upon reloading, https://i.maxask.com/ was shown & none of the other open tabs brought back up.

Here's today's crash reports

reports.7z

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites


Having tested version 6.1.3.1400 (portable x64), I notice that Maxthon disappears completely within a few seconds of booting many times. I open Task Manager and I find 32 Maxthon processes that I have to close one by one. This happens to me on multiple computers, both Windows 7 x64 and Windows 10 x64. This problem has been occurring for several versions, but version 1400 is the most insecure in this regard. In order to connect today, I had to remove version 1400 and reinstall version 1300.

mx6.jpg

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, BugSir009 said:

Hi Ldfa, are you able to do a manual sync after this error message? 

How do I manual sync? When I click on the Sync button, I get this error message.

See ya, Ldfa.

maxthonfr.png ldfaforum.png getmaxthon.png

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

I found it. I reinstalled v6.1.3.1300 and the sync worked.

To test, try creating a new record in Passkeeper (a new login/password for a new site), then click Sync to try syncing it to Maxthon's servers.

See ya, Ldfa.

maxthonfr.png ldfaforum.png getmaxthon.png

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, MichaelC362 said:

Here's today's crash reports

reports.7z 1.09 MB · 0 downloads

Hi MichaelC362,  thanks for the crash report. I will forward it to the development team for them to look into it. 

 

20 hours ago, MichaelC362 said:

Despite having "Continue where you left off" in Startup settings, each time, upon reloading, https://i.maxask.com/ was shown & none of the other open tabs brought back up.

I have tried this setting and could not reproduce the same error. Could you try by doing a reinstall and see if the same issue occurs?

20 hours ago, cherey said:


Having tested version 6.1.3.1400 (portable x64), I notice that Maxthon disappears completely within a few seconds of booting many times. I open Task Manager and I find 32 Maxthon processes that I have to close one by one. This happens to me on multiple computers, both Windows 7 x64 and Windows 10 x64. This problem has been occurring for several versions, but version 1400 is the most insecure in this regard. In order to connect today, I had to remove version 1400 and reinstall version 1300.

mx6.jpg

Hi cherey, disappears meaning the browser crashed? If so, could you help by sending us the crash report?

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, BugSir009 said:

I have tried this setting and could not reproduce the same error. Could you try by doing a reinstall and see if the same issue occurs?

Hello!

This only happens when Maxthon crashes out, but has happened EVERY time Maxthon crashed out

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, MichaelC362 said:

Hello!

This only happens when Maxthon crashes out, but has happened EVERY time Maxthon crashed out

Hi MichaelC362, noted. I will forward the crash report and let the development team know about this error.

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

On 2/3/2022 at 6:58 PM, Ldfa said:

I found it. I reinstalled v6.1.3.1300 and the sync worked.

To test, try creating a new record in Passkeeper (a new login/password for a new site), then click Sync to try syncing it to Maxthon's servers.

If I reinstall v6.1.3.1400, Passkeeper sync no longer works!!!

See ya, Ldfa.

maxthonfr.png ldfaforum.png getmaxthon.png

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.