roguelike

[5.2.7.1000] Closing browser causes log out from every account

28 posts in this topic

After updating to this stable release I found that every time you close browser it logging out from every account you entered. And you need enter in every account everytime it happens...

Share this post


Link to post
Share on other sites

logging out each time from all applications, please abondon this version immediately, this is totally flop, maxthon downloader not working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

This problem is also occurring here.
When opening site that needs login, even checking to stay logged in in the previous login.
Always ask the user and password for the next access when opening Maxthon again.

Version: 5.2.7.1000 (portable)
OS: 10.0.17134.
IE: 11.590.17134.0

Maxthon.exe = 5.2.7.1000
MxBrowser.dll = 2.0.5.384
mx_core.dll = 5.1.21.642
Maxzlib.dll = 2.2.3.10
MxService.dll = 1.0.98.761
MxAddonsMgr.dll = 5.3.0.18
MxCrashCatch.dll = 4.0.1.20
MxDb.dll = 5.37.19.14
MxDownloader.dll = 5.1.0.120
MxEncode.dll = 2.0.0.14
MxFilePackage.dll = 2.0.3.6
MxHttpRq.dll = 5.0.1.68
MxIPC.dll = 4.3.0.16
MxMsg.dll = 2.0.0.30
MxResMgr.dll = 5.2.8.306
MxRsc.dll = 5.0.0.32
MxTool.dll = 2.2.0.98
MxUI.dll = 3.3.3.158
MxXDR.dll = 2.1.0.10
MxCmpUrl.dll = 5.0.0.14
MxFav.dll = 4.0.0.26
MxFavDb.dll = 13.0.0.18
MxHistory.dll = 2.5.0.14
MxQRGen.dll = 2.1.0.8
MxSiteIcon.dll = 2.0.18.44
MxSmartUrl.dll = 3.0.0.50
MxStorage.dll = 2.0.6.28
MxMolebox.dll = 1.2.4.237
MxSync.dll = 3.0.2.28
MxUrlSec.dll = 3.0.0.43
MxAvatarExt.dll = 5.1.0.10
MxExtTools.dll = 4.0.1.30
MxAddonMisc.dll = 5.2.0.56
MxMsgPush.dll = 3.0.0.56
MxQrcLogin.dll = 1.0.0.12
MxSvInfo.dll = 3.2.0.34

 

Edited by PirocaHP™
Portable

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. I uninstalled completly, delete all data but still the same. After 10 times I closed and quit the browser, it finally worked. I hope.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there, could you provide several website URLs for testing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, BugSir006 said:

Hi there, could you provide several website URLs for testing?

It logs off from every acount you enter: steam, gmail and youtube, tapas.io, netflix, GOG, twitch, etc.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I close the browser then it logs out of all pages What should I do ??
Facebook, Twitter, Instagram, youtube and everything

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, DONG DONG said:

When I close the browser then it logs out of all pages What should I do ??
Facebook, Twitter, Instagram, youtube and everything

Make sure you don't have "Clear Cookies" set in the Menu/Clear Data/Clear Browsing data.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to test but cannot reproduce. Did you close the browser then restart the computer or just restart the browser? Did you delete cookies?

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, BugSir006 said:

I tried to test but cannot reproduce. Did you close the browser then restart the computer or just restart the browser? Did you delete cookies?

Closing browser and restarting after some time, or just opening it after turning pc on it always logs off from every account (even from itself). And no, I dont have enabled auto clearing cookies upon exit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

you install 5.3.8.300 and after install 5.2.7.1000? if yes clear all cookies or use clear install

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem. Closing browser and restarting system logs me out of every site and account. It started in version 5.2.7.1000. I have Win10 x64 Pro with all updates if it's matter.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

MX 5.2.7.1000 - in general, not a bug, but very inconvenient: the browser "forgets" previously completed logins. Prior to this version, the completed logins remained after restarting the MX: Facebook, VK, Yandex, Google, Mail.ru... (if you were not manually logged out, of course). Now you need log in to your account every time, when MX5 launches. However, logging into Maxthon Passport is still automatic. It looks as though MX5 itself clears the cache/cookies on exit, however the option "Auto clear on exit" is not enabled.

Update: Just now I tried to clear ALL browser data (except for its settings, of course). Then I restarted the MX5, log in into the VK, restarted the MX5 again, the completed login was not saved.

Edited by MIKEB2ru

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/5/2019 at 0:55 PM, Jubilar said:

you install 5.3.8.300 and after install 5.2.7.1000? if yes clear all cookies or use clear install

this, after going back to 5.2.7.1000 from 5.3.8.300 on 2 different machines, clearing cookies did not work had to do clean install

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, WarDeN said:

this, after going back to 5.2.7.1000 from 5.3.8.300 on 2 different machines, clearing cookies did not work had to do clean install

you did not tell what is clean install,  and did it work now Please?

Thanking You

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/7/2019 at 2:57 PM, 22518361 said:

you did not tell what is clean install,  and did it work now Please?

Thanking You

uninstall and let it remove all user data, then do fresh install and let it sync all back

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can me someone expleain this updates ??? Why 5.3.8.300 downgrading on 5.2.7.1000 ?? Why should i download it ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Ben.L.Salomon said:

Can me someone expleain this updates ??? Why 5.3.8.300 downgrading on 5.2.7.1000 ?? Why should i download it ??

5.3.8.300 is a beta version which contains a new upgraded core and is not for regular users daily use as their default browser. 5.2.7.1000 is the current final release with 5.2.7.1100 released recently is a beta upgrade of that series.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, rick.lane said:

5.3.8.300 is a beta version which contains a new upgraded core and is not for regular users daily use as their default browser. 5.2.7.1000 is the current final release with 5.2.7.1100 released recently is a beta upgrade of that series.

Dear developers, please decide on the linear numbering of MX5 releases (including alpha, beta and RC), then this confusion will cease to be possible

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, MIKEB2ru said:

Dear developers, please decide on the linear numbering of MX5 releases (including alpha, beta and RC), then this confusion will cease to be possible

I don't believe there's any confusion, i think they have a system in place, just that maybe things get mixed up when they update the listings.

Normally the last number will show if it's a beta/final version. RC's are normally tagged with RC.

<1000 is beta, 1000 or 2000 is final. If there is going to be a .2000 release then there may be beta versions between .1000 > .2000 (eg. 5.2.5.1200).
Bugfix releases generally get re-released under the same number (which they shouldn't but whatyougonnado?).

5.2.7.x seems to be an odd one. In release notes, it's marked as beta, but tagged as RC in the filename. Then the final shortly after that. I think someone got confused with this one.

Ideally they'd be a little more defined.  <800 beta, 900 RC, 1000/2000 final. Then any bugfixes between those get a small bump, so 921 is a RC with some fixes since 900, then released as 1000.

12 hours ago, Ben.L.Salomon said:

Why 5.3.8.300 downgrading on 5.2.7.1000 ?? Why should i download it ??

You shouldn't look at when they're released, but look at the version numbers. If you're testing beta versions then stick with them. If not then stick with final versions. Definitely don't jump between them.

If that doesn't make sense then probably best to just leave things as they are.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, WarDeN said:

uninstall and let it remove all user data, then do fresh install and let it sync all back

following this procedure the new version remembers the logs of the various saved sites?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

New 5.2.7.1100 does the same. Somehow I made it work with 5.2.7.1000 and now after upgrade to 1100 I have the same issue.

This is terrible.

Edited by projektilski

Share this post


Link to post
Share on other sites

This error has reappeared in 5.2.7.2100.

I also agree with the above about the version numbering. I've been using Maxthon for about 15 years now and have never previously noticed the numbers going up and down like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/3/2019 at 6:20 AM, projektilski said:

Same here. I uninstalled completly, delete all data but still the same. After 10 times I closed and quit the browser, it finally worked. I hope.

 

Have someone found a solution to this problem?

Problem started after installing 5.3.8.500.

i tried reinstalling an earlier version, Go back to  5.3.8.500  and got the same issues..

really annoying having to do 2 step verification on amazon and on gmail.

Please FIX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Resolved the problem by deleting the Cache folder in C:\Users\username\AppData\Local\Temp\Maxthon3Cache\Temp\Webkit

Make sure to close maxthon before deleting the cache folder.

:-)

Edited by sobig

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/3/2019 at 6:13 AM, BugSir006 said:

Hi there, could you provide several website URLs for testing?

My version is 5.2.7.2000, almost all the websites show this, like google, gmail, youtube, baidu, github, also maxthon forum. I think it is kind of losting cookies. Also in google it shows it is under a old version of Chrome, and ask for update.

Share this post


Link to post
Share on other sites