Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BugMiss006

Test MX5's compatibility with us

78 posts in this topic

Dear all,

 

Currently, in MX5, most of websites can be switched between Ultra Mode and Retro Mode in smart way, according to the website's designated core.

However, some special websites have no designated core in coding, because the coding is old or other reasons. In this case, users will have  to switch cores by manual way, when they browsing those websites.

We hope to give users better experience for this function. Therefore, we need your help.

Please help us to collect websites which need to switch to Retro Mode(Compatible Mode) in manual way in MX5.

 

During you using MX5, if you find some websites pop up the following notification, please copy the website link and submit it under this post.

QQ截图20160722183154.jpg

 

Meanwhile, if you find some websites with the problem of core misjudgement. Please also reply under this post.

After you clicked the "Compatible Mode" button of pop-up, if this website has display issues, this means this website has core misjudgement problem.

 

Big thanks for everyone's contribution for improving MX5.

Looking forward to hearing from you. ♥

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, BugMiss006 said:

Dear all,

During you using MX5, if you find some websites pop up the following notification, please copy the website link and submit it under this post.

QQ截图20160722183154.jpg

 

 

my internet box (orange livebox 4)... can't give you any address (it's my local ip 193.168.1.1)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/22/2016 at 7:02 AM, BugMiss006 said:

Dear all,

 

Currently, in MX5, most of websites can be switched between Ultra Mode and Retro Mode in smart way, according to the website's designated core.

However, some special websites have no designated core in coding, because the coding is old or other reasons. In this case, users will have  to switch cores by manual way, when they browsing those websites.

We hope to give users better experience for this function. Therefore, we need your help.

Please help us to collect websites which need to switch to Retro Mode(Compatible Mode) in manual way in MX5.

 

During you using MX5, if you find some websites pop up the following notification, please copy the website link and submit it under this post.

QQ截图20160722183154.jpg

 

Meanwhile, if you find some websites with the problem of core misjudgement. Please also reply under this post.

After you clicked the "Compatible Mode" button of pop-up, if this website has display issues, this means this website has core misjudgement problem.

 

Big thanks for everyone's contribution for improving MX5.

Looking forward to hearing from you. ♥

I have an address for you. httP://www.cbs.com loads fine for browsing, but will not play any video unless I switch to Retro mode.  I was going to report it as a video playback issue (and it is in Ultra mode) but it fits here.  There is no auto-switching happening.  And it is very extion 

inconvenient to do the sswitch in MX5 without the switch mode button.

EDIT: CORRECTION: Thanks to suggestions below, disabled all esxtensions except the default ones that come with MX5.  The cbs.com videos now play with ad blocking enabled in Ultra mode.

Problem report resolved; no Mx5 bug; extension conflict.

                   <<SL>>

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, SnowLeopard said:

I have an address for you. httP://www.cbs.com loads fine for browsing, but will not play any video unless I switch to Retro mode.  I was going to report it as a video playback issue (and it is in Ultra mode) but it fits here.  There is no auto-switching happening.  And it is very inconvenient to do the sswitch in MX5 without the switch mode button.

                     <<SL>>

Have no problem playing videos in Ultra Mode on your link.  Did you turn off ABP?

Videos.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, No.1MaxthonFan said:

Have no problem playing videos in Ultra Mode on your link.  Did you turn off ABP?

 

Yep, played without issue without making any reconfigurations of any kind, no settings, abp, mode. 

Try again disabling extensions and filters....

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, joemax said:

Yep, played without issue without making any reconfigurations of any kind, no settings, abp, mode. 

Try again disabling extensions and filters....

Thanks both of you.  I resolved the problem by disabling 4 extra (non-default) extensions, 3 games and YTCenter.   I haven't identified the culprit but cbs.com videos play in Ultra mode.

                    <<SL>>

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/22/2016 at 7:27 PM, -ody- said:

my internet box (orange livebox 4)... can't give you any address (it's my local ip 193.168.1.1)

Thanks feedback, ody. We will try to fix.

1 hour ago, 30370376 said:

Thanks, friend~

On 7/23/2016 at 1:40 AM, SnowLeopard said:

Thanks both of you.  I resolved the problem by disabling 4 extra (non-default) extensions, 3 games and YTCenter.   I haven't identified the culprit but cbs.com videos play in Ultra mode.

                    <<SL>>

Maybe some websites only pop-up notification on someone's computer, related to hardware or network environment.

For those websites, we will test the best core for them and set up.

Thanks for your help, SnowLeopard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Web-interface in ADSL modem DSL--2500U.

"to collect websites which need to switch to Retro Mode(Compatible Mode)"

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Sergey_K said:

Web-interface in ADSL modem DSL--2500U.

"to collect websites which need to switch to Retro Mode(Compatible Mode)"

 

17 hours ago, -ody- said:

Thanks ody and Sergey's confirm. 

I tried on my computer for some local webpage. It's same. I will send to test team this issue and have a look how to solve it.

Do you find some other websites pop up the switching  Compatible Mode  notification?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confirming that my router (Tenda) settings page also produces this message.

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, observer said:

strange : I can't confirm it for this site, but I see the beta page site in compatibility mode while other people don't...

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, observer said:

Today I found :)
 

C__to_delete_Снимок экрана20160802135839.png

odd.. it does not happen here, it looks like this is unstable : compatibility issues should be the same to every one...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, -ody- said:

odd.. it does not happen here, it looks like this is unstable : compatibility issues should be the same to every one...

agree, this is funny :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cannot post any url, but since I installed the beta on my work pc, that thing start appearing on almost every site I visit, google.it neowin.net Microsoft.com maxthon.com and many many other... I think it has something not working as expected :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

not sure how I ended up there  :mdr:

itunes.png

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, -ody- said:

not sure how I ended up there  :mdr:

itunes.png

Must be a Witch thing.  Normal people, like myself, don't have that problem.  :titter:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't access itunes.apple.com, it opens apple.com/itunes/ instead. Do you have to login?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, PHYR said:

I can't access itunes.apple.com, it opens apple.com/itunes/ instead. Do you have to login?

No, I sure didn't have to log in.  I just typed itunes.apple.com in the address bar and that is what came up, without the compatible mode message.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I even d&d what you typed but same result, odd. But I'm not seeing compatible mode message either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, PHYR said:

I even d&d what you typed but same result, odd. But I'm not seeing compatible mode message either.

search for "messenger appstore" (again, I don't know how I ended up there, I never go to the appstore, and I don't I use this messenger either..:huh:)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, that did it.

BTW, anyone else getting weird Mx icon on tabs? As in image?

C__Users_Ntz_Pictures_MaxthonSnap20160811132916.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, PHYR said:

 

BTW, anyone else getting weird Mx icon on tabs? As in image?

 

no, icons show as always, but I have weird smileys :D

emot.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, PHYR said:

Yep, that did it.

BTW, anyone else getting weird Mx icon on tabs? As in image?

C__Users_Ntz_Pictures_MaxthonSnap20160811132916.png

Yep, that did it for me also.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, No.1MaxthonFan said:

Yep, that did it for me also.

witch trick huh ???:tap:

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, -ody- said:

witch trick huh ???:tap:

Yes, must be the French witch blood.  :mdr:

Share this post


Link to post
Share on other sites