BugSir007

Staff
  • Content count

    1,335
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Everything posted by BugSir007

  1. Hi SWFlash0, Thank you for pointing out this problem. Actually the same problem exists in Chrome30... Please wait until Chrome 37 core is released, we'll updated our core and fix the problem as well. Stay tuned... Thanks for your support of Maxthon Have a nice time.
  2. Tile Quick Access background image

    Hi, Glad to talk to you. Really sorry foe this. The current version of Maxthon does not allow to tile the background image. I already recorded your feedback and I will let our product manager know about it and see what he thinks. Thanks for your support! Have a nice time.
  3. Problem with text rendering

    Hi guys, I just visited the page and everything is working fine. Texts display without any problem. I'm using Mx4.4.3.3000.... Please update your browser and try again. 10763
  4. Block Embedded Javascript

    Hi ddn2003, Glad to talk to you. Actually Maxthon does not support blocking inline javascripts. A workaround ,complicated way, is to inject a js at the document start point with our extension system. That js should re-write the window.alert function if you want to block the alert.
  5. Problem with text rendering

    Hi João Pedro, Welcome to the forum. Really sorry for the inconvenience. If you don't mind, would you please give us the specific page link to test? Looking forward to hearing from you. Thanks for your support!
  6. Hi guys, Really sorry for this inconvenience. If you are downloading heavy files i suggest you use professional downloader us as Orbit downloader... At the same time,if convenient ,you could provide us with the specific download file to conduct a test. Thanks for your support!
  7. Hi again, Thank you for more details about this problem. According to your problem description i can guess it is similar to the problem reported here http://forum.maxthon.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12962&highlight=drag%2Bdrop before. You can switch to Retro browsing mode and try again. At the same time, We'll keep testing to see if we can find out what is causing the problem and see if we can fix it ASAP. Please stay tuned and feel free to reach us if you encounter any other problem. Thanks for your support!
  8. Hi frwb, Welcome to the forum. Really sorry for the inconvenience encountered. Actually,this file is a component of QuickAccess which is updated when Maxthon is launched. But it should be only downloaded once, and the downloaded qa.dat will replace the old one. However if something causes its download fail then Maxthon may try to download it again. I hope this information is useful to you. Thanks for your support!
  9. ebay is screwed

    Hey, Sorry for the inconvenience. I can not confirm your problem here. The page shows fine for me. Please let us see how it is displayed on your side. Thanks. 10534
  10. maxthon automatically using proxy?

    Hi joejohn, Welcome to the forum. Actually many programs use IE proxy by default which is the default system proxy. Usually, if you don't set the proxy in IE/Control Panel, IE proxy = no proxy:) You do not have to worry. Your passwords are safe. This setting is by design. Thanks.
  11. Hi Alex 75, Really sorry for the inconvenience. I would like to help but i do n;t know the operation steps to reproduce your problem. Do i need to login to perform the operation you mentioned? In which groups would you like to change the order of elements? Please provide us with more details so that we can run an accurate test. Looking forward to hearing from you. Thanks for yous support!
  12. Maxthon cannot show some Canvas effects

    UFO106 replied at 2014-11-21 07:54 Also, I've found another website : http://romannurik.github.io/AndroidAssetStudio/icons-generic.html ... The download seems to be working fine for me. I jsut downloaded the zip file after doing some settings and it worked fine.
  13. Web Notification API is broken

    Hi Mike1953, Welcome to the forum. Sorry for the inconvenience. What is happening? Any specific link along with a screenshot to see if we can reproduce the same problem please? Looking forward to hearing from you. Thanks for your support!
  14. Cache location

    Hi, Glad to talk to you. Sorry for the inconvenience. I guess you are seeing the old cache created before you setting a new location. Also the default cache location is not C:\Users\USER_NAME\AppData\Roaming\Maxthon3\Temp\Webkit\Cache but %temp%\Maxthon3Cache\Temp\Webkit\Cache Actually after setting the cache location,restart is required Maxthon. And after setting a new cache location Maxthon won't delete its old cache in old location, so you may need to delete it yourself. I hope this tip helps. Thanks for your support of Maxthon! Have a nice time!
  15. Maxthon - Error Mxcore.dll

    Hi Ifrid, Welcome to the forum. You are using a very old version of Maxthon that might be presenting some problems. Please upgrade to the latest version as magg suggested. I hope the latest version does not preset the same issue. Thanks.
  16. Maxthon cannot show some Canvas effects

    UFO106 replied at 2014-11-20 16:13 Can't I just go to "private" mode? it happens there too, even when not downloading anything... Hi again, Here we kept testing on different machines with different OS but still the problem can't be reproduce. The issue might be due to some corrupted files in your browser. You may run a clean install of the latest version and try again. Please let us know if the problem persists. Have a nice day!
  17. Maxthon cannot show some Canvas effects

    UFO106 replied at 2014-11-19 08:57 Here's what I see (attached) . It keeps refreshing till it fails. Thank for the video. I can see the refresh problem in the video. But this is odd. here on my end the page doesn't refresh at all, it is stable. Not quite sure what might be causing this problem. I can see the you are downloading something....Can you disable everything that may be causing this issue and try again. First i suggest you clear your browser cookies and caches files. Secondly, you may log out your Maxthon account and try to open the page again. Thanks
  18. Maxthon cannot show some Canvas effects

    Hi again, I just opened the page you provided and it seems to be stable. No refresh problems are occurring at all. Are you playing one the games I'm seeing in this page? What error are you getting? A screenshot would be helpful. Thanks.
  19. I lost Bookmarks from Quick Access

    Hey, Would you go to online favorites http://fav.maxthon.com/api/fav/manager and try to recover your lost favorites. I hope this information is helpful to you. Thanks.
  20. Maxthon cannot show some Canvas effects

    I just conducted an HTML5 test with the current version and it seem that WebGL 2 3D graphics are not fully supported. This might be the reason behind this problem. Anyway, we'll try to fix this problem in the future version. The problem is confirmed as a BUG. 10500
  21. Hi, Welcome to the forum. What version of Maxthon are you using please? Actually Maxthn v 4.1.3.5000 do support chrome plugins, you can go to chrome plugins and try to install the plugins you would like to have. Unfortunately, the latest version Mx 4.3.1 does not support chrome plugins. I hope this information is helpful to you. Thanks!
  22. Maxthon cannot show some Canvas effects

    Hi guys, Thank you for reporting this issue. I can confirm the same problem here on my end. Selecting an icon form the clipart does not display the preview at all. Already confirmed as a BUG. Please stay tuned for the future versions. Thanks again for your support!
  23. Hi Imanerd, Thank you for your time in explanation of this problem. Really sorry for finding Maxthon not possible to support environment variable content. At the moment we are not working on this feature but I have recorded your feedback as request and I'll pitch to our product team for more consideration. Thanks again for your support.:handshake
  24. Day Limmit cloud push??

    Hi, Sorry, you meant you have to wait for an hour to open a new thread in the forum? In which area of the forum are you having this issue? Any screenshot to have a look?? Regarding saving a thread as draft, what happens when you choose to"Save as draft"? You seem to be the only person with these issues... Please provide us with more information about the problems, we'll be more than happy to help you. Thanks!
  25. 7twenty replied at 2014-11-12 04:23 That's odd, I tested in IE and FF and it works fine, but MX doesn't. Win8.1 / default MX UA. Hmmm... Thanks for more information. We'll keep testing to see if we can reproduce this problem. Thanks!