Dan

Audio Download Problem

14 posts in this topic

This has happened before with Maxthon version upgrades -- latest RC version has a problem with audio downloads.  i have

tested this in comparison with Chrome and FF.  Is anyone else experiencing this?  When I download audio, the file comes up as

0 kb.

Thanks for any help on this...I have already uninstalled and reinstalled BTW.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Dan said:

This has happened before with Maxthon version upgrades -- latest RC version has a problem with audio downloads.  i have

tested this in comparison with Chrome and FF.  Is anyone else experiencing this?  When I download audio, the file comes up as

0 kb.

Thanks for any help on this...I have already uninstalled and reinstalled BTW.

Can you give us a link to test please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dan said:

Here is the link to the previous problem which was reported by others, seem to have been resolved then by a reupload of the version then current:

 

http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/23916-problem-with-audio-downloads/#comment-126644

Here is a screenshot of the problem, showing Download Mangaer....

2018-12-02_140239.jpg

Seems to be working in 5.2.6.1000-rc

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that I also have some error downloading audio with RC version 5.2.6.1000, but not with the last stable 5.2.5.4000.

In my case if I download these pages of TEST, but the files are not what is expected, if not a text file explaining the error.

 

With the stable version 5.2.5.4000

 

snap_screen_20181202230149.png

 

With RC version 5.2.6.1000

 

snap_screen_20181202230823.png


Pages where i downloaded:

https://www.sample-videos.com/download-sample-audio.php

https://www.mediacollege.com/audio/tone/download/

 

Text that comes in the file that is downloaded:

"Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand."

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, pantantrollo said:

It seems that I also have some error downloading audio with RC version 5.2.6.1000, but not with the last stable 5.2.5.4000.

In my case if I download these pages of TEST, but the files are not what is expected, if not a text file explaining the error.

 

With the stable version 5.2.5.4000

 

snap_screen_20181202230149.png

 

With RC version 5.2.6.1000

 

snap_screen_20181202230823.png


Pages where i downloaded:

https://www.sample-videos.com/download-sample-audio.php

https://www.mediacollege.com/audio/tone/download/

 

Text that comes in the file that is downloaded:

"Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand."

HMM again I didn't have any problem.

audio.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

For my part is resolved, the user agent I had, it seems that was the problem:

Mozilla / 5.0 (compatible; Windows NT 10.0; WOW64; IA64; en) AppleWebKit / 599.0 + (KHTML, like Gecko) Maxthon / 5.2.6 Chrome / 70.0.3538.110 QupZilla / 2.2.6

it did not work with those pages. If  i deactivate works ok

 

Edit:

I think it's the tuncated version for windows 10 of this thread

http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/21587-updated-user-agent/

It seems that the normal version for windows 10 of that thread, if it works with those pages

 

 

Edited by pantantrollo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dan,

I downloaded these files properly with the default User Agent. :huh2:

QQ截图20181203135340.jpgQQ截图20181203135426.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no success here -- I still get 0 bytes showing up for any download, no matter which agent I use...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have now gone back to the last full version, non-RC, non-Beta, and the download function works once again.  Thanks to those who suggested this.  Hope Maxthon can figure out why this keeps happening!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice to have latest build 5.2.6.1000 but audio download problem persists -- I am staying with previous full version until a fix is found....

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Dan said:

Nice to have latest build 5.2.6.1000 but audio download problem persists -- I am staying with previous full version until a fix is found....

Hi Dan,

Can we take a time to remote via TeamViewer?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dan said:

If you are able we can set a time for this....

How is it now? You can send the TeamViewer ID and password to me via private message.

Share this post


Link to post
Share on other sites