Adminspb

Problem with connecting to the server from Russia

13 posts in this topic

Posted (edited)

Problem connecting to server - Internet is, the server is not available.
Probably the problem arose due to the blocking in Russia of a number of IP addresses due to the messenger messaging (https://www.bbc.com/russian/news-43790240). If you connect through a proxy server in another country, then the connection to the server is working.
This situation is for all of the people in Russia who use this browser. I ask you to understand the problem, and restore the functionality

 

2018-04-25_152615.jpg

Edited by Adminspb
title

Share this post


Link to post
Share on other sites

Во-первых, эта проблема - далеко не для всех.

Во-вторых - как команда Максона может помочь? Закупить еще кучу IP адресов для сервиса синхронизации?

Прокси спасет.

=======

At first - this is not an "all of the people in Russia" problem.

At second - how can MX team help in this situation? Buy another IP addresses pool?

Proxy can help

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Kilmatar said:

At first - this is not an "all of the people in Russia" problem.

Developers Maxthon could pay more attention to users from Russia. This is quite a large part of the browser users. Even here at the forum, among the active participants - Russian majority.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

@who failed to log in the account

Please try to enter this website: (www.ifconfig.me) and check your IP(send me via private message). Our operators are collecting these information to find way solving this issue.

111.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

1. Have maxthon_portable_4.4.7.3000

No connection

rq4wEy5zYZw.jpg

 

2. had downloaded maxthon_portable_5.2.1.6000

No connection

1sJD8zt21Gs.jpg

 

3. Alt+F4

Interesting error...

v-LOUmyLp0U.jpg

4. Pings:

Y1n_lJbP1dg.jpg

Do sync works for 4.4.x versions ?

 

Edited by Dmdm

Share this post


Link to post
Share on other sites

BugSir promised to understand the problem with synchronization from Russia. I sent him the requested data - until the silence!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone who have that problem I received some users private message and I have sent it to our web engineers. Now they are trying to solve this problem. It is expected that solve soon. Thanks everyone's help

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very much we wait and hope!
By the way, LVT mining also does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Sergey_K said:

By the way, LVT mining also does not work.

You mean can't mine LVT? or it displayed 0 income? Please check follow steps

1. Make sure that the browser is the latest version (lives.one) 

2.Make sure that browser has logged in and binded the LivesOne account as well as the Mining swith button on the top of right menu is enabled

3. The system time is correct(same with network time)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got the same problem. Maxthon 5.2.2.1000, old version removed with folders before installing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/9/2018 at 5:14 AM, BugSir006 said:

You mean can't mine LVT? or it displayed 0 income? Please check follow steps

Just No connection. However, if you use a proxy connection, then everything works fine.

No LVT.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fixed. Please try and give feedback here:p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately, everything still does not work.:(
Maybe you need some additional information - tell me, I will.

Share this post


Link to post
Share on other sites