×

Give a tip

UU mail not loading


30370376

Recommended Posts

  • 1 month later...
On 21/11/2016 at 10:18 AM, BugSir006 said:

Hi 30370376,

Thanks for your feedback. Could you tell me which version are you using? and does the problem still exist? Look like a network issue.

Same problém here on mx5.0.2.1000

UPDATE: "Fix it" option in uninstall fixed this problem.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

Hi David, really thank you for the solution.

So you encountered the same problem as OP?

But I cannot find the "Fix it" option during uninstall process. Could you tell me where is it? A screenshot is highly appreciated!

So you reinstall Maxthon and the problem been fixed now?

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, BugSir006 said:

Hi David, really thank you for the solution.

So you encountered the same problem as OP?

But I cannot find the "Fix it" option during uninstall process. Could you tell me where is it? A screenshot is highly appreciated!

So you reinstall Maxthon and the problem been fixed now?

When running Maxthon uninstall there is an option to "Fix It" instead of uninstalling.

Edit: There is no Mx5 uninstall.exe but only Mx3uninstall???? Albeit, it does uninstall Mx5....

unin.png

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
On 28/12/2016 at 4:58 AM, PHYR said:

When running Maxthon uninstall there is an option to "Fix It" instead of uninstalling.

Edit: There is no Mx5 uninstall.exe but only Mx3uninstall???? Albeit, it does uninstall Mx5....

unin.png

MX5 still has references to Maxthon 3. Maxthon 4 was the same.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.