Sign in to follow this  
Imanerd

Is the maxthon passport server down or having issues?

Recommended Posts

I've tried resetting the tcpip stack and winsock catalogue, even deleting crl cache and arp data, yet it still refuses to connect....

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe try it as most folk do with a not screwed version of windows or whatever - i have no idea what your post means - maybe the way you work is half the trouble ;P

put another way - i have no problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

tony. replied at 2015-3-27 16:56 back.gif

maybe try it as most folk do with a not screwed version of windows or whatever - i have no idea what ...

internet works, and maxthon is working. Windows works, and it worked an hour ago.

passport fails to connect...

and even if it were windows itself, resetting winsock and tcpip should've fixed it, alone, especially with clearing the dns resolution cache...

Share this post


Link to post
Share on other sites

30249689 replied at 2015-3-27 16:58 back.gif

I have that issue for five days too...

Any reply? Answers??

perhaps there are several servers handling accounts, so as to not stress a single server with every account - and the specific server we both are being designated, is down...

thoughts? Larry has no issue, either...

Share this post


Link to post
Share on other sites

What does 'Error Codes: 10404' means?

I could not be able to figure it out .. I've been searching for that for too long ! but no success !

Share this post


Link to post
Share on other sites

then not the same error. Mine simply says unable to connect....

mine is logged-in, well locally anyway. I just can't connect to the server which makes it loop continuously in re-trying to connect over and over, which slows down my browsing, ugh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imanerd replied at 2015-3-27 14:09 back.gif

then not the same error. Mine simply says unable to connect....

mine is logged-in, well locally any ...

So, what can i do?

I've tried proxy that not worked !! :D

and downgrading maxthon to version 3 and for a moments it worked! Uh! Logged in and could not get in full sync ! :(

I don't know what to do ! as my all data (bookmarks) are pinned into it ! :(

I have no backup either !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried again... It's good in version 3.5.2.1000 and older ..

I think there is a bug or problem with 'Maxthon Passport' in new version. .. . . . !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imanerd replied at 2015-3-27 19:39 back.gif

resolved. changing status

it had nothing to do with your issue. It was system proxy config.....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

30249689 replied at 2015-3-27 13:58 back.gif

I have that issue for five days too...

Any reply? Answers??

Ohke:  Try to turn off Proxy, if your not using it, in Maxthon. (Use the 3 bar Icon on top right) If you do use a Proxy, then turn on IE Proxy, in Maxthon. Alternative is to try another (new) UserAgent.

Nop! No! could not solve that! :(

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

odyssee replied at 2015-3-28 12:52 back.gif

you are using a very old version of maxthon. don't you want to upgrade ? http://forum.maxthon.com/ ...

Are you kidding me ?? :D

I'm up-to-date all the time !

At previous posts, i've posted that Maxthon 4 - Maxthon Passport - not works! Fails with error codes 10404 ! and because of that i've downgraded to version 3.5 which Passport works well !

I'm serious, I don't know what the hell is going on !!!!

and this is my Maxthon Passport - now! (at the moment)

13070

post-30249689-14315124641926_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

30249689 replied at 2015-3-29 08:08 back.gif

Are you kidding me ??

I'm up-to-date all the time !

Test with the portable version. Extract and see if you can sign in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7twenty replied at 2015-3-28 14:36 back.gif

Test with the portable version. Extract and see if you can sign in.

I have tested that too ! no success.

after all.. I found out that the problem is with my windows !

I have test it on win 7 and perfect ! WOW ! :D Finally!

Now i'm going to repair my windows and security software...

thank you guys, for your supports. :)

P.N: Repaired Anti-virus and now everything is work Great! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

30249689 replied at 2015-3-28 18:10 back.gif

I have tested that too ! no success.

after all.. I found out that the problem is with my windows ...

But of course you had to blame Maxthon first.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this