furkanavshar

Members
  • Posts

    405
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About furkanavshar

  • Birthday 03/31/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Turkiye

Recent Profile Visitors

5,730 profile views

furkanavshar's Achievements

Freshman

Freshman (1/10)

17

Reputation

  1. Merhabalar,

    Maxhton en güncel sürümü 4.4.8.1000 midir ben güncelleme aratınca güncelleme olmadığını söylüyor fakat youtubede eski sürüm hatası alıyorum ve Gdrive sayfaları genellikle açılmıyor?

  2. Maxthon'a desteğiniz için teşekkür ederiz (: Yalnızca arama motorları ve hızlı erişimdeki referans bağlantısı barındıran kutucuklardan gelir sağlıyoruz, Kullanım verilerinizi ise, siz izin verdiğiniz takdirde, tarayıcıyı şekillendirmek, bir sonraki yapıyı hazırlamak ve neleri değiştirmemiz/geliştirmemiz gerektiğini öğrenmek için topluyoruz.
  3. Merhaba, foruma hoş geldiniz. Ayarlar > Gelişmiş bölümüne göz atmayı denediniz mi hiç? ;) İpucu: Kullanıcı Tanıtıcı Dizgisi (:
  4. Merhaba Toros, Gördüğünüz üzere bizim hesaplarımız ve gönderi sayılarımız kaldığı yerden devam ediyor. Hiçbir hesap sıfırlanmadı. Ama siz yeni hesap açmışsınız. Eski forumdaki hesabınızı kullanabilirsiniz. Eski foruma girdiğinizde bununla ilgili bilgilendirilmiş olmanız gerekiyor. Eski foruma giriş yapın ve ekranda aşağıdaki görüntü olacak. Bulanıklaştırdığım kısımda sizin parolanız görünecektir. Bu foruma, önceki foruma giriş yaptığınız e-postanızı ve bulanık kısımda görünen parolayı yazarak giriş yapabilir; Toros37 hesabınızla kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
  5. Merhaba, Maxthon, kişisel bilgilerinizi kullanmaz. Kullanıcı sözleşmesinde de belirtildiği gibi yalnızca ziyaret ettiğiniz web sitelerinin kendi çerez ve etkinlik izleyicilerine tabisiniz. Arama motorunu ve hazır Hızlı Erişim kutucuklarını kullandığınızda bunu Maxthon aracılığıyla yaptığınızı belirten bir referans bağlantısı olduğunu fark edeceksiniz. Maxthon olarak sadece arama motorlarından ve Hızlı Erişim'deki hazır kutucuklardan gelir sağlıyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz (:
  6. Merhaba ugrcnsyn (: Gizlilik, güvenlik ve Maxthon hakkında merak ettiğin diğer her şeyi Maxthon Destek Masasında bulabilirsin. http://usa.maxthon.com/windows-pc-icin-maxthon/?lang=tr
  7. Merhaba, 3. parti uzantıları kaldırır mısınız? Muhtemelen "YouTube Center" uzantısını kurmuşsunuz.
  8. Toros37 replied at 2015-4-1 12:19 Tekrar deneyeyim bakalım Furkan Bey şunu da sorayım. Güvenli ve legal bir yol ise tabiki paylaşabilirsiniz (:
  9. Merhaba Toros37, Forumumuzda herhangi bir başlık veya yorum silme işlemi gerçekleşmedi. Kendiniz silmiş olabilir veya yorumu göndermemiş olabilirsiniz. (:
  10. Merhaba, Hesabınıza giriş yaptıktan sonra seçenekler menüsündeki (sağ üstteki üç çizgi) kullanıcı panelinin sağ tarafında bulunan yeşil bulut simgesine tıklayın. Açılan listeden "Sihirli Doldurma" seçeneğini etkinleştirin ve eşitleyin. Eşitlemenin tamamlanmasını bekleyin.
  11. yinanmak replied at 2015-3-27 18:32 Bana böyle bir e-posta gelmedi, nasıl kullanacağız bu özelliği? Merhaba yinanmak (: Eski bir sürüm kullandığınızı görüyorum. Yeni sürümü (4.4.4.3000) http://tr.maxthon.com adresinden indirerek temiz kurulum yapmanızı öneririm. Yeni sürümü yükledikten sonra otomatik olarak reklamlardan kurtulmuş olacaksınız (:
  12. Maxthon ile Adobe Flash indirme sayfasına girin ve diğer Flash indirmelerine tıklayarak "Flash Player for Firefox NPAPI" seçeneğini yükleyin. Maxthon'u yeniden başlatın. Sonucu lütfen bize bildirin. Desteğiniz için teşekkürler.
  13. Merhabalar (: Maxthon Bulut Tarayıcı'nızda doldurduğunuz herhangi bir form satırına sağ tıklayıp "Formu kaydet" komutunu kullandığınızda, o form grubundaki tüm satırlar kaydedilir ve web sayfalarındaki o form alanı her ziyaretinizde otomatik olarak doldurulur. Önceki sürümdeki tüm form verileri bahsettiğiniz şekilde otomatik olarak kaydediliyordu. Lakin bu durum bazı durumlarda karışıklığa ve gizlilik sorunlarına yol açabiliyordu. Bu yüzden her form alanını otomatik olarak kaydedip doldurmak yerine, tercihi kullanıcıya bırakmayı tercih ettik. İçtenliklerimle (:
  14. Merhaba msbrv, foruma hoşgeldiniz (: Tarayıcıların eklentilere destek vermesi söz konusu değildir. Eklentiler, tarayıcıları desteklemek zorundadır. Bu durum bütün tarayıcılar ve eklentiler için bu şekildedir. Bu yüzden ZenMate geliştiricileri ile irtibat kurabilir; Maxthon Bulut Tarayıcı için eklenti yapmalarını talep edebilirsiniz. Geribildirimleriniz ve destekleriniz için sizlere minnettarız! (: