×

Give a tip

MichaelC362

Members
  • Posts

    216
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    22

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Everything posted by MichaelC362

  1. Hello! Only did it when updated, never done it before, so unless next update does the same, can't reproduce. See today still getting zero bytes listed for some file downloads...
  2. Hello! Just noticed, this latest update reset or changed LOTS of settings... previous updates have not done that
  3. Since, in two & a half years, you haven't got it working right for Windows, mac users, I wouldn't hold your breath for a fully working & up-to-date Mx6 for at least several years more!
  4. Hello! 1. STILL lies during installing (NOT lastest Chromium, by more than SEVEN MONTHS!!!, NOT all Mx5 features) 2. STILL VBox won't let me link account, just says "loading...", never progresses & no option to cancel either 3. STILL missing or incorrect (shows user icon instead) icons for programs in download manager 4. STILL, during installtion, screens go by too quickly to read 5. STILL duplicate entries being created in download manager, which won't clear, but are not present after restarting Mx6, confirming caching issue 6. STILL spell check not working 7. FIXED keeping the open tabs when restarting after install, so at least one issue has been addressed! Since there is no logical reason to not update Chromium as & when a new stable version is released (like ALL other major browsers that use it!), just what is Maxthon's thoughts on this matter!? Why are you not keeping it up-to-date? It's not like you're the ones writing Chromium, so all the hard work has already been done for you! Old versions contain bugs, security & compatibility issues that have been addressed in newer versions, so it just make no sense that you'd continue to stick with such old code!
  5. Hello! Tried again this morning & exactly the same. When I right click Vbox & click settings, it just takes me into Maxthon's 'Advanced' settings page (although the address is spelt wrong: mx://settings/advance)... I don't see the options you're showing
  6. Hello! Doesn't seem to be option to start again, but first 2 times clicked Vbox this morning, just got error "3". Then it let me continue & once again, selecting 044 for UK doesn't display after selecting, but also, after entering phone number & clicking send, it doesn't send anything & just gets another server error: (I've deleted the phone number from the picture here)
  7. Hello! 1. Once again (EVERY time!), can confim missing or incorrect icons for programs listed in download manager 2. Download manager isn't sizeable, like it was in Mx5...when an entry is too long to fit in the box, it's shortened & dots added, but placing cursor on filename doesn't show the whole name 3. In quick launch, STILL most shortcuts have missing website icon (favicon?), despite website having a logo (favicon)... Mx5, briefly, had selectable logos, with multiple options, for many websites (don't know if this was from website or internal Mx5 gallery) 4. When adding/editing a quick launch shortcut, despite language being set to UK English, "Colour" is still spelt "Color" (USA) 5. Nice to see Jeff posting in forum... can't remember when last saw comments from him!
  8. Hello! Text was in Chinese (despite specifying UK) Got multiple 'server internal error's & one error that just said "3"! When selecting 044 for country code, the code isn't shown after
  9. Hello! 1. STILL previous version didn't update, despite update beta ticked 2. STILL lies during installing (NOT latest Chromium & NOT all Mx5 features) 3. took MUCH longer to install (normally 10-20 seconds, but this time 2-3 minutes 4. had Mx6 running with multiple open tabs when installing update, after Mx6 restart, lost all tabs (despite 'continue where you left off' ticked 5. STILL ridiculously out-of-date Chromium… seriously, can you not understand why this is soooo important!? 6. STILL spell check doesn’t work 7. you don't seem to be addressing ANY of the issues being reported by almost everyone - the fixes you release always seem to be for minor, rarely used features, rather than the big, glaring problems... fix the big issues first & the little ones might not even then exist!
  10. It's intermittent, sometimes works ok & get 2nd+ pages, sometimes doesn’t. Have AdBlock Plus & AdGuard (both setup), but have tried without & didn’t make a difference. Yesterday, no 2nd+ pages, but today, showing more results & page 2+
  11. Hello! New, very odd & annoying bug... www.ebay.co.uk, search for "hp 364 ink set", finds 625 matches, showing 240 on page #1, goto page 2 or 3 & shows nothing. Do the same on Opera & works fine. Also, logging into PayPal, fails, every time, but when clicking retry generally works next, but sometimes not until the time after... this isn't a new bug, as has being doing for the last few releases, but didn't before that.
  12. Hello! 1. Most downloads come from www.softpedia.com (via direct external link to publisher's website)... I click the link on their website to initiate the download, browse to folder, then save as normal... Not every day, but most days, duplicate entries are created, which are not removed when clearing list, implying caching issue. 2. Had another issue yesterday: had a power cut while Mx6 was running, with multiple tabs open, after turning PC back on, booting up & going back into Mx6, all tabs were lost & went instead to https://i.maxask.com/, despite "Continue where you left off" being ticked... that should really update the 'open tabs file' (or whatever you use) as each tab is opened (& remove entry if a tab is closed), not just when Mx6 is closed. 3. Any chance this millennium you're going to update Chromium!? Why have you let Mx6 get so far behind!? It's not just serious safety & feature issues, but now many users are reporting compatibility problems too. There really is no excuse for not updating Chromium when they release a new stable version (not just Chromium, but any & all plugins you use too). 4. Am I missing something with the spell checker not working for me or is this a 'feature' that's been added? 5. Will selectable & editable user agent be added back? 6. When Mx6 is being installed, I assume it reads the current Windows language & installs the correct language pack accordingly(?), in which case, USA English is NOT the same as UK English & you need to update some entries (e.g. color(USA)=colour(UK))
  13. Hello! A video would show you no more than I've already stated, MANY times before. However, in an interesting turn of events, yesterday's downloads (about a dozen), all had the correct program icon - this is the FIRST time I've ever seen this in Mx6... but, true to form, today it's back to showing the user icon instead. Also, still occasionally getting zero bytes shown for file download size
  14. Hello! 1. Had maybe a dozen tabs open, installed this version & upon restarting, lost all of the open tabs, despite "Continue where you left off" ticked. 2. During installation, screens still go by too quick to read (& still contain lies about Mx5 features & Chromium). 3. Despite saying you'd update the Chromium core in the next version, you're still on 96.0.4664.45, which is woefully out-of-date. 4. On Quick Launch, when adding a new shortcut, for UK English, "Colour" is still spelt "Color". 5. Previous version didn't upgrade & said it was up-to-date. 6. Still getting duplicate entries in download manager & still missing or incorrect (user icon instead) icons for programs (didn't get in previous version, so bug re-introduced!). 7. Clicking the download manager icon to display the window still doesn't close it if currently open. 8. Spell check not working (e.g. here on the forum).
  15. Hello! Despite saying you'd be updating the Chromium engine, you're now FIVE major versions behind... I suspect many of the issues people are experiencing have already been addressed in later versions. You really MUST update the core whenever a new stable is released, it's unacceptable to be MANY months & versions behind as this just leaves users with security, stability & compatibility issues. You can't call Maxthon safe & compatible if it clearly isn't!
  16. Hello! New day, old problem... Again, today, Maxthon wouldn't finish loading, just white screen. Downloaded new 'stable' using Opera, installed & same, wouldn't load. Uninstalled (using HiBit Uninstaller to trap leftovers), keeping data, reinstalled, same. Installed previous beta, same. Uninstalled (using HiBit) & didn't keep data, restarted Windows & installed stable & then loaded ok, but after signing back in, twice, as first time didn't(!), then letting sync complete, it hadn't kept some settings (e.g. start page, search engine, status bar, etc).
  17. Hello! Version 6.1.2.2401 (64-bit) 0816 (installed) & previous version... After installing, doesn't display quick launch, all plugins crash, can't click anything in Maxthon, but after exit & reload, is ok. Here's the crashpad Crashpad.7z
  18. Mx6 6.1.1.1200 beta The Ctrl + F1 snap now has Chinese characters in the description. Lloydsbank.com now can't sign-in (was ok with previous beta). national-lottery.co.uk still broken with just spinning life signs for some images on home page. The new download manager is still not good enough (i.e. not as good as Mx5)... why keep going backwards!? The window isn't even resizable & now instead of a downward facing arrow icon, there's now just a black circle. Good minimizer to tray finally added in, but still would benefit from status bar (like Mx5). Still no website thumbnails or selectable images (could use favicon, a Mx/web database or locally chosen)
  19. When I say there's no indicator for zoom % with +/- on screen, I mean ON SCREEN, not just on the menu. Mx5 had a status bar which showed current zoom & had visible controls. The Ctrl + left/right, ONLY goes between tabs & not words when focus is on a field... this is VERY annoying! A screenshot of a dark background isn't going to help as the darkness will vary between monitors... on mine, I use the sun rise/set picture & the text at the top right isn't visible... If it was inverted to white, it would be readable. This needs to be dynamic, based on the picture darkness in that area (perhaps just XOR).
  20. 1. After downloading a file, if that file is renamed or deleted outside of Maxthon, then the 'open folder' link in download manager doesn't work. As the folder itself still exists, it should still open 2. After downloading a file, if that file is renamed or deleted outside of Maxthon, then there is no option to restart the download. Can click the URL link, but then have to browse to/select destination folder again 3. If a download is paused, clicking 'Clear all' removes the paused download as well as the completed ones from the list 4. If website viewed at 100%, no indication ON SCREEN how to zoom in/out - only shows if not 100% & even then only shows a magnifying glass icon, doesn't show the zoom +/-%. can't just be on the menu - not user friendly 5. Download manager doesn't have resume (e.g. after internet disruption) or restart- the screenshot they showed me doesn't exist in current stable or last beta 6. While running a beta version, auto-update NEEDS to actually work for ALL new versions, not just those you think are important. This is also true when running stable, but with the added option of updating to beta too. If there's a new version available, then that means you've fixed, improved or added something so in some way, it's better than the previous version... obviously, people are going to want the better version, especially while Mx6 still has many unresolved issues 7. nsandi.com - auto-fill doesn't remember the NS&I number, only the Surname + Password 8. While reporting bugs in 'Submit Feedback', would be good to be able to access previous posts & replies 9. No quick or easy access to User Agent, like in Mx5 10. Still getting black on dark background picture on quick launch page, so text unreadable as almost invisible
  21. Just tried latest Mx6.1.1.1000 & still missing LOTS from Mx5 & still getting compatibility issues: 1. download file size not displayed before download has already started... need to know size to know where to store 2. quick launch thumbnails... still missing... could also offer to use website favicon image 3. download auto-rename... doesn't work at all unless folder has already been parsed. also, auto-renames if download name exists in parsed folder, even if about to browse to another where it doesn't exist. MUST parse folder BEFORE checking 4. minimize to system tray missing 5. not compatible with hotmail/outlook email... after (seems random) few seconds, the page refreshes back to inbox, losing anything typed in a new message 6. Ctrl + left/right should, when focus is on a field, move between words, NOT tabs, unless focus is on page 7. download manager doesn't have resume or restart 8. help/about Maxthon link goes to already open about page - should be maxthon.com 9. no status bar showing IP, RAM, CPU, zoom 10. if website viewed at 100%, no indication how to zoom in/out (only shows if not 100%) I've used the built-in send feedback MANY times over the last month, reporting MANY bugs & issues, but had ZERO replies, hence now posting here instead!