derdi27

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Everything posted by derdi27

  1. Sekme sorununu bir tek ben mi yaşamıyorum şuan denemek için 20 sekme açtım, arka planda 2 adet tiger plus(2kullanıcılı), outlookmail, advanced systemcare, mozilla thunbrid ve excel açık ve herhangi bir kasılma yok tarayıcıda ? ayrıca sık kullanılarda da yaklaşık 50-60 tane adres var
  2. Bende diyorum neden açılmıyor sebebi maxthon mu ??
  3. kullanış alışkanlıkları bakımdan linux versiyonu çok yetersiz kalıyor, ve yukarıdakilere ek olarak dil desteği vs hep yetersiz.. ama eklenti konusunda chrome alt yapısını kullandığı için windows sürümüne göre daha avantajlı :o ! bence linux'e gereken destek verilmiyor.. kodlarınızı paylaşmak neden bu kadar zor ??
  4. Maxthon kaliteli bir tarayıcı olduğunu yaptığı güncelleme ve yeni sürümlerle kanıtlıyor.. kullanıcıya verdiği destekle güven sağlıyor teşk. @furkanavshar
  5. furkan kardeşim senin gibi işsiz bütün gün oturup burayı kontrol mü edecek, forumların işleyişi budur anlık cevap istiyorsan mirc desteği olan yerler bul (varsa) sende kaçgündür bizi fıdık ettin arpacı
  6. :@ zorlayan mı var, edebini takın senin gibi herkes giriyor bu sayfalara !
  7. Toros37 replied at 2015-2-16 01:53 Böyle bir şey bizde olmuyor. Çok sekme açarsanız sağ üstte sekmeleirn gizlendiğini gösteren ... zaten son sürümü kullanıyor ayrıca ben yaklaşık 11 sekme açtım denemek için böyle bir sorunla karşılaşmadım sanrım sorun sizde var
  8. çok teşekkür ederim hocam, o kadar dosya indirdim kuramadım, bu link işe yaradı.. bu gün fark ettim Maxthon benim net hayatım olmuş, bütün linklerim kullanım alışkanlıklarım hepsi maxthon oldu.. tekrar teşk.
  9. furkanavshar hocam bugun bazı sorunlardan dolayı linux'e geçmek zorunda kaldım, yaklaşık 6-7 ay önce mint-16 maxthonu kullana biliyordum. şu an mint-17 kurulu malesef bir türlü kurulum yapamadım yardımcı olabilirmisiniz. (sizi bazı linux forumlarında da gördüğüm için bu konuda bilginizin olduğunu var sayıyorum )
  10. SUBLIMIS replied at 2015-1-12 06:54 merhaba, beta sürümünde v4.4.3.400'e göre belirgin farklar var mı? en belirgin fark, en çok dert yandığımız "reklam avcısı" yerine "ABP" ad-blok plus getirilmesi.. ve cok stabil şekilde çalışıyor şimdilik bir sorun yaşamadım.. bence denemelisin ;)
  11. http://forum.maxthon.com/thread-14014-1-1.html maxthon'un yeni betasında ad-block plus özelliği geldi.. beta sürüm olmasına rağmen indirip denedim ve harika bir şekilde çalışıyor, denemenizi tavsiye ederim.. sanırım artık maxthon için yakınacak bir eksiğimiz kalmadı.
  12. Bu iki mod arasındaki fark nedir acaba ? herhangi bir sayfada ultra ve retro kipi arasındaki farkı göremedim. açıklarsanız sevirnirim.
  13. hocam merhaba, bugün maxthonda temasını denedikten sonra nitroyu indirip denedim, gerçekten de hatrı sayılır derecede hızlı:handshake sorum: sanırım dil eklenti vs gibi özelleştirme yapamıyoruz galiba ? edit: neden Nitro dediğinizi kullandıkça anlıyor insan
  14. tema cok hoş ve şık ama.. kullandığım bütün araç düğmelerini en sağa attı.. "en son kapanan sayfa açıcı, anasayfa düğmesi vs vs" yoksa baya iyimiş.. birde maxthon kendine has düğmeleri de gitti en cok kullandığım translate, ekran yakalama ve parola yönetimide gitti edit: tamam en allta duruyormuş pardon tamam iyimiş böyle :shutup:
  15. tam da bende bunu soracaktım teşk. linki sık kullanılanlara attım..
  16. Tozkoparan replied at 2014-8-12 05:40 Yazdır mensünde, sistemden bağımsız olarak "PDF kaydet" olsa çok güzel olur. Chrome'da var. ... bu maxthonda benimde hissettiğim bir eksiklik.. sırf bu özellik için chrome başvurduğum bile oluyor..
  17. hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler.. evet önerdiğiniz 2. seçenek işe yarıyor görev yöneticisinden açık oyan maxthon işlemini sonlandırınca sorun çözülüyor.. sanırım 1. dediğinizi yapıp eklentileri kaldırıp sorundan kökten kurtulmayı denicem.. iyi günler.
  18. 2 gündür maxthonu kullandığım 2 farklı bilgisayarda sebepsiz yere çökmeler meydana geliyor. kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor.. hem evde hem iş yerinde sürümü 4.4.3.3000 yaptım ama ekte göreceğiniz gibi yine çöktü ve çare olarak kaldırıp tekrar kurmak zorundayım :/ çözüm önerisi olan var mı ?
  19. aynı sorun benim evdeki pc de var dediklerini denicem.... bu arada furkan usta Allah yardımcın olsun
  20. ugrcnsyn replied at 2014-11-7 15:50 Nasıl ayarlayacağımı soruyorum. Yani ilk gönderide sunulan ayarları ne yaparak yükleyebilir ... ilk gönderideki kodlar maxthon reklam avcısı için ad-block'a eklenebileceğini sanmıyorum ? :o
  21. 17423657 replied at 2014-11-4 11:38 Merhaba Windows uzerinde nasil bir ozelige sahip oldugu konusunda bilgim yok ama Linux kullanicis ... hocam linux'te maxthon chrome alt yapısını kullandığı için eklenti ve arayüzde farklılıklar var :victory: windows'ta ise İE alt yapsını kullanıyor yanılmıyorsam ? :o
  22. o değilde sitede alıntı yapmak için reklam avsını kapamam gerekti birde reklamları engelleyebilse
  23. ugrcnsyn replied at 2014-10-31 20:05 Maxthon For Linux (Sürüm 1.0.5.3) kullanıyorum. AdBlock adındaki eklenti kurulu. Bunu nasıl aya ... mrb, bende linux'te Adblock eklentisini kullnıyorum. ve google choremedeki kullanımından farklı bir özellik sergilemiyor eklenti sorunuzu biraz açarmısınız ?