konieckropka Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Serdecznie witam w imieniu ekipy Maxthon Polska. Zapraszam wszystkich polskich użytkowników Maxthona do dyskusji, debat, wypisywania najrozmaitszych sugestii, pomysłów, zalet a także problemów, jakie napotykacie w codzinennym użytkowaniu Maxthona. Niniejsze forum powstaje w celu zastąpienia starego, nieuzywanego i nierozwijanego forum na stronie maxthon.com.pl Od dnia dzisiejszego proszę na tamtym forum, które od zawsze zresztą było bardzo nieoficjalne, nie rejestrować się i nie zadawać pytań. Posty, które zostały na tamtym forum (przyznam, że jestem autorem sporej ich części) dotyczyły starszych wersji przeglądarki - głównie Maxthona 3. Mam nadzieję, że ta nowa sekcja będzie swietnym kanałem i źródlem informacji dla osób komunikujących się w naszym wspaniałym języku polskim, które uwielbiają, tak jak my, przeglądarkę Maxthon Cloud na wszystkich swoich urządzeniach 1. Ponieważ startuje ta nowa sekcja polskiego forum, szukamy osób chętnych, które podjęłyby się odpowiedzialnej funkcji moderatora. Piszcie w komentarzach, jesli chcielibyscie sprobowac. Sprawdzimy te osoby pod kątem dotychczasowego zaangazowania na forum Maxthona i niektórym z nich zaproponujemy współpracę 2. Polskie kanały społecznosciowe to: www.facebook.com/MaxthonPolska oraz www.twitter.com/MaxthonPolska 3. Pisząc na forum, starajmy się pisać poprawnie - tzn. używajmy naszych polskich "ogonków" i unikajmy błędów ortograficznych. Jedyna dziwacznosć - nie używajmy litery "ś" (ALT+S), która niestety... zapisuje i wysyła dodawany komentarz. Postaramy się, żeby ta niedogodnosc została usunięta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 No nareszcie się doczekałem! Co do moderatora to oczywiscie mogę i chętnie się tym zajmę. Mam w tym doswiadczenia troche. PS. Konieckropka, mógłbys się ze mną skontaktowac jakos bo mam sprawę sredniej wagi, a nie moge PW napisać xD skype: krump.kings gg: 3470515 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Widzę forum ma znowu "lekką czkawkę" . I w komentarzu i ocenie ode mnie miało być "świetna wiadomość" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drenris Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Dobrze, że jest nowe forum. To może ja zacznę od pierwszego pytania. Dlaczego w losowych momentach otwiera mi się nowe okno o nazwie XXXXXX, które jest puste? I jak to wyłączyć/zablokować?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted February 25, 2014 Author Report Share Posted February 25, 2014 Drenris, tego typu rzeczy - prosze pisac w nowych watkach z DOKLADNYM i szczegolowym (krok po kroku + screenshot) opisem problemu magg, co do błędów z "ś" proszę o komentarze "wsparcia" w wątku: http://forum.maxthon.com/thread-2923-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nd022 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Tyle czekania i się udało. Super:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christo Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 no w koncu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TykTakk Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Wreszcie polskie forum zintegrowane z oficjalnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Pytanie: Czemu posty zamieszczane tutaj nie są sumowane do łącznej ilosci w profilu-tzw. Many? Nie żeby mi na tym jakos szczególnie zależało-po prostu jestem ciekaw. Czy to może jest znowu jakas niedoróbka Discuza jak to nieszczęsne ALT+S... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaaleth Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 @konieckropka Używam Maxthona na systemie Windows Phone 8.1 . Widzę, że produkt ten nie jest do końca przetłumaczony na nasz język. Istnieje jakiś postęp w tej sprawie? Jeśli nie, chętnie pomógłbym je dokończyć, jeśli oczywiście byłaby taka możliwość. Proszę o kontakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.