furkanavshar Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Maxthon Bulut, kaplama sayesinde Nitro görünümüne bürünsün! (: Buradan indirebilirsiniz: Nitro.mxskin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Yeni kaplamayı indirdim. Çokta hoşuma gitmedi. Üstelik sekme çubuğunu yukarı almasını beğenmiyorum. Yani adres çubuğu üstte sakmeler aşağıda olsa daha iyi olurdu. Seçenekler/kaplamadan bu ayarı yapıyorum ama bu defa nitro kaplama gidiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Özcan Atar Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Toros37 replied at 2014-12-19 02:44 Yeni kaplamayı indirdim. Çokta hoşuma gitmedi. Üstelik sekme çubuğunu yukarı almasını beğe ... Hocam sekmeler aşağıda olsaydı o zaman nitro olmazdı Ayrıca nitro tarayıcı temasının birebir aynısı olmuş. Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 Toros37 replied at 2014-12-19 13:44 Yeni kaplamayı indirdim. Çokta hoşuma gitmedi. Üstelik sekme çubuğunu yukarı almasını beğe ... Merhaba Toros37, Bu kaplama Maxthon Nitro Tarayıcı replikası olarak hazırlanmıştır. Buradan Mx Nitro hakkında bilgi alabilir ve final sürümünü indirebilirsiniz: http://usa.maxthon.com/nitro/tr/ Ek olarak bir önceki Maxthon Bulut sürümünü kullandığınızı görüyorum. Bu bağlantıya tıklayarak en son final sürümü indirmeniz tavsiye edilir: http://dl.maxthon.com/mx4/mx4.4.3.4000.exe Desteğiniz için teşekkürler! (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
derdi27 Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 tema cok hoş ve şık ama.. kullandığım bütün araç düğmelerini en sağa attı.. "en son kapanan sayfa açıcı, anasayfa düğmesi vs vs" yoksa baya iyimiş.. birde maxthon kendine has düğmeleri de gitti en cok kullandığım translate, ekran yakalama ve parola yönetimide gitti edit: tamam en allta duruyormuş pardon tamam iyimiş böyle :shutup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts