Galileusz Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Wszystko mi działa jak na razie bez zarzutu, oprócz jednej rzeczy. Mianowicie, nie otwiera mi linków ftp Mam wersję portable, ale to chyba nie w tym problem. Miał ktoś coś podobnego? Albo, czy jest jakiś guru , który by rozwiązał mój problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Mógłbyś podać jakieś konkretne linki, żeby można było to sprawdzić? Ogólnie nie spotkałem się z jakimikolwiek problemami z FTP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 magg replied at 2014-8-22 15:56 Mógłbyś podać jakieś konkretne linki, żeby można było to sprawdzić? Ogólnie nie spotkałem ... Przykładowo ftp://ftp.ni.com/ czy ftp://sunsite.cnlab-switch.ch/mirror/ Wyświetla mi błąd: "Nie można połączyć się ze stroną Sprawdź czy: adres URL jest poprawny. Połącznie internetowe jest aktywne a firewall skonfigurowany poprawnie. Strona nie ma aktualnie problemów technicznych. Kod błędu 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE)" W IE linki otwierają się poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Galileusz replied at 2014-8-22 16:46 Przykładowo ftp://ftp.ni.com/ czy ftp://sunsite.cnlab-switch.ch/mirror/ Wyświetla mi błąd: Nie mam najmniejszych problemów z obydwoma linkami do "FTP-ów", które podałeś. Próbowałeś odświeżać stronę kiedy pojawia się ten błąd? To raz... Druga sprawa-zmień swojego User Agent-a na domyślny. Ostatnia rzecz- jakiej wersji Maxthona używasz? Zaktualizuj Maxthona do najnowszej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 magg replied at 2014-8-22 17:21 Nie mam najmniejszych problemów z obydwoma linkami do "FTP-ów", które podałeś. Próbowałeś ... 1. Próbowałem odświeżać i nic. 2. User Agenta mam ustawionego Maxthona. 3. Używam Maxthona 4.4.1.4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Doszedłem, co mi blokuje. Mianowicie, używam AdFendera jako proxy dla Maxthona. I miałem ustawione "Lista wyjątków: Używaj proxy dla wszystkich stron........", dodałem sobie wyjątek *ftp://* i już hula jak ta lala Ale dziękuję za interesowanie moim problemem. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 I znowu to samo. A wystarczyło przeczytać: http://forum.maxthon.com/thread-8717-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.