dlaw74

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About dlaw74

  • Rank
    Freshman

Recent Profile Visitors

1,815 profile views
  1. The new 4.9.3.100 beta seems I have to do a lot of reloading on pages off and on. It was doing this since I upgraded , I decided to downgrade back to the Offical windows release 4.8 something i forget the rest. It doesnt seem to be showing broken links like 4.9 was doing, Guess im just gonna have to test drive this one a bit , O and all of a sudden when i downgraded All my mainpage fav site icons that u can add/edit R all their in the old positions they were in before I upgraded and had to readd them back. That seemed weird. 

  2. John Was your browser in a actual ASIA lanuage or was it just when you went to download it would say something like asia Limited before the install?   Or was it in a fully diff Lang?  

     

    Mine is showing everythng in english even though when I would get ready to install right after the download, it says something bout Asia Limited, But when i am opening up Max HOME page it shows   

     

    http://i.maxthon.com/en-us.htm        was yours showing something different than the english lang? Im trying to figure out if we were having the same issue..

    1. JOHN HAMILTON

      JOHN HAMILTON

      Mine was completely Chinese. Even the news and adds were in Chinese.

    2. dlaw74

      dlaw74

      O ok.

      mine was just throwing up ASIA limited when i went to install it to my computer, But it was always in English Language .  Thanks for your reply.

  3. Im not sure what the issue is but I cant "quote" or make a comment on any of the posts, it doesnt show a reply button at the bottom... WTH is going on, User agent is not under custom check, i have changed nothing but updated to the new 4.9beta Everything as far as the browser is back to working fine, but i cant post in threads ppl start and r talking in, I have to come to post in my profile, ill take a screen pic of what it shoes when i wanna post or reply in a thread.  

    MaxthonSnap20160429174331.png

  4. Hey bro which version did you use for it to say USA? it keeps saying Asia limted right before i get ready to click install as well, Maxthon browser is in english though its not in a different laungauge so i dont understand..

     

    Please send the link to the one u installed please thanx,

  5. no its not custom checked in useragent, in the settings, doesnt even say anything bout opera

  6. where do I find the custom useragent option?

  7. onlything i can think of

  8. seems i cant reply cause an admin warned me about asking 3 times about something. i cant reply in any forum or anything

  9. #### it the browser is back to working normal again, im not even gonna worry about whn i updated the Asia shit it said before i installed it..

  10. Its just not letting me reply, I dnt get any error , theres no place at the bottom for me to hit reply! it just went away after i replied to a few posts

    1. 7twenty

      7twenty

      You have no restrictions on your account and only have a warning. The only known issue causing that problem is changing the useragent to Opera or something else that I can't think of right now. Make sure the custom useragent setting is unchecked.

  11. hey I commented a few times on posts, and now i dont have the option to reply on the forums, why is that?

    1. 7twenty

      7twenty

      What error do you get?

      Have you adjusted your useragent?

  12. For some reason i cant reply in the forums, Anyway No i never did the syn passport thing, I have just always only used the browser and thats it.    Everything is working fine now, even the home page is back to normal. Does it actually matter if it shows asia when i get ready to install instead of U.S.?   It seems like the same browser ive had all along..

     

    Also i dnt really wanna fully uninstall maxthon, cause i have a TON of saved sites, and im guessing if i uninstall then reinstall the recent version its gonna erase all my Favs correct?

    1. Golfmann

      Golfmann

      The passport saves all your settings to the "cloud", including favorites. You can export favorites to a file, btw too outside of the browser (and import to ANY other for that matter).

       

      I use the passport cloud sync and have for as along as they've  had it with zero problems. I uninstall each version I am going to replace (saving a copy just in case I don't like the new one and can go back) When you un-install it lets you keep settings too, btw.

      Anyway, glad you are making it work and I also recommend Wise Care 365 which contains the wise care uninstaller which is #1 in my book.

       

      Good luck and best wishes

      (enough nerd talk) lol

       

      John

    2. dlaw74

      dlaw74

      Thanks, I normally never used the Passport but after looking more into it I am def using it from now on, Thanks for your tips, I manged to get everything as far as Favs saved to "cloud" on passport. 

      Also went ahead and followed the updating flash instructions, I was running some older version started with 18.x.x.x something dunno, but after downloading the recent version I manged to manualy get Maxthon updated to flash's recent version which shows "You have version 21,0,0,213 installed"  So far everything has been working fine again, I am finally just now able to make replies in threads, after my first few replies 2 days ago i lost anyway to reply,Quote or anything the option at the bottom just wasnt their. Now everything is working properly.    Im running the new 4.9 beta and only thing i have noticed is sometimes i will need to reload a page cause of a broken link.. Thanks for the info!

  13. it says I have version You have version 18,0,0,232 installed, and it does say under advanced settings that the same boxes are checked as the pic above in the fewer posts above..

     

    Since it doesnt show Maxathon as a browser to update to a recent version which browser should i click to update?

    out of these 

    Windows Internet Explorer - ActiveX 21.0.0.213
    Internet Explorer (embedded - Windows 8.1) - ActiveX 21.0.0.213
    Edge (embedded - Windows 10) - ActiveX 21.0.0.213
    Firefox, Mozilla - NPAPI 21.0.0.213
    Chrome (embedded) 21.0.0.216
    Opera, Chromium-based browsers - PPAPI 21.0.0.213

    ??  Im In the USA, ALSO my main home page is not loading, or any longer showing the little small boxes you could add you most used sites too, Nothing on home page works or loads, Im using the new 4.9 beta , also when i went to re install to see if it would help fix the homepage issue, it keeps poping up ASIA before i click install maxthon.. Whats going on with this browser?  The homepage just started its not loading today,and lost the small boxes of fav sites u can click on..  

     

    Thanx for any help, For some reason i cnt reply in the threads.