DONG DONG

5.2.7.2200 ver

15 posts in this topic

this ver signing out of all websites when you close the browser

Share this post


Link to post
Share on other sites

delete the Cache folder in C:\Users\username\AppData\Local\Temp\Maxthon3Cache\Temp\Webkit

Make sure to close maxthon before deleting the cache folder.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/6/2019 at 0:33 AM, DONG DONG said:

this ver signing out of all websites when you close the browser

Hi there,

Are you using Windows 7 system?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, BugSir006 said:

Hi there,

Are you using Windows 7 system?

dont think OS matters - its the same for me on 10

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Tony said:

dont think OS matters - its the same for me on 10

I tried on https://www.amazon.com/ but cannot reproduce. Did you use the portable version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, BugSir006 said:

I tried on https://www.amazon.com/ but cannot reproduce. Did you use the portable version?

yes am using portable version - tried other portable versions and they are fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Screen refresh 240 Hz; Articles are failing ..... why

win10 x64... mx 5.2.7.2200  portable...

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Selçuk Subaşı said:

Screen refresh 240 Hz; Articles are failing ..... why

win10 x64... mx 5.2.7.2200  portable...

Hello, could you provide the URL of this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, BugSir006 said:

Hi there,

Are you using Windows 7 system?

I USING WINDOWS 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

MX ultra mod ;  all sites have the same problem ....Articles are failing ..... posts don't look clear …

But Retro mod normal...but MX in Retro mod , don't work page translation…..

 

win10 x64... 

MaxthonSnap20190408204146.jpg

Edited by Selçuk Subaşı

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Selçuk Subaşı said:

MX ultra mod ;  all sites have the same problem ....Articles are failing ..... posts don't look clear …

But Retro mod normal...but MX in Retro mod , don't work page translation…..

 

win10 x64... 

Hi there,

Did you enable "DirectWrite"?

DirectWrite.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

yes ...directwrite select… problem continue...

MaxthonSnap20190409202039.jpg

Edited by Selçuk Subaşı

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Selçuk Subaşı said:

yes ...directwrite select… problem continue...

Please try to disable the hardware acceleration.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, BugSir006 said:

Please try to disable the hardware acceleration.

Thank you ....problem fixed....

Share this post


Link to post
Share on other sites