WARMIAK38 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 brakuje mi w tej przegladarce rozszezenia takiego jak chodzby jest w lisku scroll to top jest kilka takich rozszezen do maxthona jak button scroll up ktorgo urzywam na codzien ale niema on takiej funkcjonalnosci jak ten z liska chodzi oto ze strzalka sie zmienia jak chce przewinac w gore czy w dol Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Nie wiem...ale jak dla mnie to rozszerzenie http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=2399&category_id= jest najbardziej podobne do tego z Firefoxa.Działa tak samo lecz różni się tylko wyglądem.Spróbuj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joemax Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Używać gestów myszy, lewy-dół = dolny, lewy - w górę = top; dół = strony; się = stronę w górę Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted March 12, 2014 Author Report Share Posted March 12, 2014 joemax replied at 2014-3-12 06:29 Używać gestów myszy, lewy-dół = dolny, lewy - w górę = top; dół = strony; się = stronę w ... uzywam 8 gestow nie chce dokladac kolejnych 2 bo przy takiej ilosci morzna sie pogubic ktory gest co uruchamia rada dla tworcow maxthona zeby do gestow myszy wprowdzili litery np.rysujesz mysza litere z otwierasz zakladki,m-menu itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 WARMIAK38 replied at 2014-3-12 08:44 uzywam 8 gestow nie chce dokladac kolejnych 2 bo przy takiej ilosci morzna sie pogubic ktory gest ... No ale nie musisz dodawać żadnych nowych gestów.One są już w Maxthonie. Skoro nie chcesz korzystać z gestów to spróbuj tego rozszerzenia z mojego poprzedniego postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Akurat gest myszy "przewiń na górę", "przewiń na dół" to dwa z trzech (trzeci to Zamknij kartę) gestów myszy, których ja używam najczęsciej i które przydaja sie najbardziej ;) Nie wiem po co rozszerzenie do tego skoro w gestach myszy to jest tak niesamowicie wygodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted March 12, 2014 Author Report Share Posted March 12, 2014 magg replied at 2014-3-11 23:21 Nie wiem...ale jak dla mnie to rozszerzenie http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=23 ... próbowałem ale mi nie leży przyciski są małe i po paru sekundach się chowają zostaję przy gestach myszy pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.