john doe Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 mam problem z wyszukiwarkami bnig i google,powinno być tak wpisuję teks który pojawia się w okienku,stawiam nacisk na słowo powinno bo w mx5 nie jest ,po prostu podczas próby wpisywania tekstu nic się nie dzieje,jak chcę wpisać jakikolwiek tekst najpierw muszę kliknąć w okienko wyszukiwania,sprawdzałem w mx4,opera firefox,tam wyszukiwanie działa bez zarzutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 8 hours ago, john doe said: mam problem z wyszukiwarkami bnig i google,powinno być tak wpisuję teks który pojawia się w okienku,stawiam nacisk na słowo powinno bo w mx5 nie jest ,po prostu podczas próby wpisywania tekstu nic się nie dzieje,jak chcę wpisać jakikolwiek tekst najpierw muszę kliknąć w okienko wyszukiwania,sprawdzałem w mx4,opera firefox,tam wyszukiwanie działa bez zarzutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted November 7, 2016 Author Report Share Posted November 7, 2016 15 hours ago, magg said: widzę że u ciebie nie ma żadnych problemów z wyszukiwarkami,u mnie też ich nie ma ale pod jednym warunkiem że w ustawieniach zaznaczysz opcje otwieranie nowej karty otwórz na nowej karcie,jeśli nie zaznaczysz tej opcji to wystąpią u ciebie takie same problemy na które ja się skarżę ,sprawdź to proszę, Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 31 minutes ago, john doe said: widzę że u ciebie nie ma żadnych problemów z wyszukiwarkami,u mnie też ich nie ma ale pod jednym warunkiem że w ustawieniach zaznaczysz opcje otwieranie nowej karty otwórz na nowej karcie,jeśli nie zaznaczysz tej opcji to wystąpią u ciebie takie same problemy na które ja się skarżę ,sprawdź to proszę, Nadal nic takiego u mnie się nie dzieję... Plus - zacznij stosować znaki interpunkcyjne w swoich postach, proszę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted November 7, 2016 Author Report Share Posted November 7, 2016 10 minutes ago, magg said: Nadal nic takiego u mnie się nie dzieję... Plus - zacznij stosować znaki interpunkcyjne w swoich postach, proszę! odznacz opcje otwieraj strony z ulubionych na nowej karcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 14 minutes ago, john doe said: odznacz opcje otwieraj strony z ulubionych na nowej karcie Ok, po wybraniu z tych pseudo Ulubionych mogę potwierdzić ten błąd. "Twój" problem był zgłoszony na wewnętrznym forum przez jednego z testerów jakieś dwa miesiące temu. Trzeba będzie "przypomnieć" po raz kolejny, że problem nadal nie został rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted November 7, 2016 Author Report Share Posted November 7, 2016 2 hours ago, magg said: Nadal nic takiego u mnie się nie dzieję... Plus - zacznij stosować znaki interpunkcyjne w swoich postach, proszę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 33 minutes ago, john doe said: Ok, mój błąd - powinienem napisać '' Stosuj WSZYSTKIE znaki interpunkcyjne, włącznie z kropkami. Rozpoczynaj zdanie wielką literą''. Wspominałem o tym wielokrotnie - szanujcie mnie oraz innych użytkowników, pisząc poprawnie w języku polskim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 2 hours ago, magg said: Ok, mój błąd - powinienem napisać '' Stosuj WSZYSTKIE znaki interpunkcyjne, włącznie z kropkami. Rozpoczynaj zdanie wielką literą''. Wspominałem o tym wielokrotnie - szanujcie mnie oraz innych użytkowników, pisząc poprawnie w języku polskim! Przyznaję rację. Czasem ktoś coś napisze, że ciężko się to czyta bez interpunkcji. Bez kropek i cudzysłowów tekst się zlewa po całości w jeden bełkot. Przecinki można przeboleć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.