Krump Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Witam, Mam problem, ponieważ po aktualizacji do 4.9.1.1 nie działa mi 2 w jednym. Pomijam że nie działa otwieranie poprzedniej sesji (zablokowanie kart) oraz w dolnym pasku parametry jak IPinternal i IPexternal. NIestety nie moge tego zgłosic w dziale bugów. Moze ktos to tam wrzucić, ewentualnie jak rozwiązac ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 1 hour ago, Krump said: Witam, Mam problem, ponieważ po aktualizacji do 4.9.1.1 nie działa mi 2 w jednym. oraz w dolnym pasku parametry jak IPinternal i IPexternal. Funkcje te zostały usunięte w wersji 4.9.x. Quote NIestety nie moge tego zgłosic w dziale bugów. Możesz podać więcej szczegółów? Nie możesz zamieścić posta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 1 minute ago, m▲gg said: Funkcje te zostały usunięte w wersji 4.9.x. A jest szansa ze wróca? to jedyne co wybijało maxthona ponad inne przeglądarki. 2 minutes ago, m▲gg said: Możesz podać więcej szczegółów? Nie możesz zamieścić posta? Poprostu nie mam opcji jak np w tym dziale do założenia nowego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 6 minutes ago, Krump said: A jest szansa ze wróca? to jedyne co wybijało maxthona ponad inne przeglądarki. Poprostu nie mam opcji jak np w tym dziale do założenia nowego tematu. 1.Raczej nie. Z usuniętych funkcji niedługo powróci jedynie wsparcie skórek oraz wsparcie dla zewnętrznych menadżerów pobierania. Reszta może (lecz nie musi) powrócić w piątej wersji Maxthona. 2. Patrz/ sprawdź screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 A dobra nie doczytałem, tam jest Confirmed Bug report . Dopiero na PS zobaczyłem xD No to cóż, skoro opcje nie wrócą, to ja muszę wrócić do mozilli w takim razie, bo na ten moment maxthon stał sie od niej dużo gorszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 5 minutes ago, Krump said: No to cóż, skoro opcje nie wrócą, to ja muszę wrócić do mozilli w takim razie, bo na ten moment maxthon stał sie od niej dużo gorszy. Zawsze był Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 Dzieki tym opcjom był lepszy. Akurat w mojej pracy te opcje były kluczowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 2 minutes ago, Krump said: Akurat w mojej pracy te opcje były kluczowe. Mam tak samo. Tak po za tym - co za problem nadal używać wersji 4.4.8.2000?! Ja używam tej wersji i nie narzekam. Seria 4.9 poza brakiem wielu funkcji i masą nowych błędów niczym szczególnym się nie wyróżnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 A masz do pobrania lub przesłania mi instalkę offline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Just now, Krump said: A masz do pobrania lub przesłania mi instalkę offline? Przecież wszystkie wersje są (i zawsze były) dostępne tu na forum! http://forum.maxthon.com/index.php?/forum/57-maxthon-official-releases-and-betas/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 ok, dzieki wielkie za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Just now, Krump said: ok, dzieki wielkie za pomoc! Radziłbym Tobie wykonać instalację "na czysto" żeby uniknąć problemów. Serie 4.9 i 4.4.8 zasadniczo się różnią w "budowie" i wskazane jest nie instalowanie jednej wersji na drugą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 Ok, będe miał na uwadze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 two-in-one I like it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.