lechan Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Witam mam problem z synchronizacją, mianowicie zakładki sie pobrały ale już hasła ktore były zapisane juz nie jest jakaś rada na to?Robie to ręcznie ale nie przynosi to efektu i haseł nie ma, jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Witam mam problem z synchronizacją, mianowicie zakładki sie pobrały ale już hasła ktore były zapisane juz nie jest jakaś rada na to?Robie to ręcznie ale nie przynosi to efektu i haseł nie ma, jakieś pomysły?Jakiej wersji Maxthona obecnie używasz?Czy pokazuje się jakiś komunikat błędu podczas tej nieudanej próby synchronizacji?Czy wcześniej nie było z tym problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechan Posted September 24, 2015 Author Report Share Posted September 24, 2015 v 4.4.7.3000 nie pokazuje żadnego błędu ani komunikatu, niby wszystko jest ok ale haseł nie ma.Nowa czysta instalacja i synchronizacja robiona, Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 v 4.4.7.3000 nie pokazuje żadnego błędu ani komunikatu, niby wszystko jest ok ale haseł nie ma.Nowa czysta instalacja i synchronizacja robiona,Sprawdź, czy w opcjach synchronizacji masz włączone "Magiczne wypełnianie" (patrz screen).Miałeś stworzone jakieś profile tożsamości w "Magicznym wypełnianiu"?Czy jesteś pewien, że kiedykolwiek Twoje zapisane hasła zostały wysłane w Chmurę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechan Posted September 24, 2015 Author Report Share Posted September 24, 2015 Włączone jest ,a wysłane w chmure były na pewno ostatni raz pare dni temu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Włączone jest ,a wysłane w chmure były na pewno ostatni raz pare dni temu, Sprawdź właściwości pliku MagicFill2.dat z lokalizacji C:\Users\nazwa użytkownika\AppData\Roaming\Maxthon3\Users\Twoja nazwa użytkownika\MagicFill- zobacz, czy plik nie ma atrybutu " Tylko do odczytu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechan Posted September 30, 2015 Author Report Share Posted September 30, 2015 Mimo wszystko nie działa synchronizacja haseł (lipa straszna). Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Próbowałeś http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/8266-w-razie-problem%C3%B3w-z-maxthonem-instrukcja/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechan Posted October 6, 2015 Author Report Share Posted October 6, 2015 Mogę dodać tylko że na W7 przeglądarka działała bez problemowo jak i synchronizacja a na W10 już nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhzstyle Posted October 25, 2015 Report Share Posted October 25, 2015 u mnie działa na w10 prawidłowo... ale spotkałem się że po zalogowaniu usuwał nowe linki i przywracał wersje z paru miesięcy do tyłu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.