Quasimodo Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie: czy jest jakiś inne rozszerzenie oprócz auto zoom do Maxthon? Ja nie potrafię znaleźć, czy nie ma ? Przy odtwarzaniu filmów, szczególnie na YouTube jest problem, działa wszystko poprawnie przy powiększeniu 100%. Samo powiększenie strony w przeglądarce też mi nie odpowiada, ponieważ wartości powiększenia są po 10% . Gdy otworzy się np Googl przy powiększeniu 140%, nieciekawie to wygląda, a za każdym razem zmniejszać, to uciążliwe. Proszę o jakąś radę, sugestię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.S. Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 I don't speak Poland, but all what I can say about zoom are: 1. Menu -> View -> Zoom 2. Auto Zoom extension And it all what I can say about zoom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quasimodo Posted February 13, 2015 Author Report Share Posted February 13, 2015 I know I have auto zoom, but this extension does not work properly, especially on YouTube, where more than 100 powiększymy page % Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Niestety ale oprócz rozszerzenia AutoZoom nie znajdziesz nic, co mogłoby Cię usatysfakcjonować . Wielkość odtwarzacza Youtube można zmieniać np. poprzez Youtube Center. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quasimodo Posted February 14, 2015 Author Report Share Posted February 14, 2015 Dziękuję za informację! Mówisz i tym rozszerzeniu? http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=1201 Zainstalowałem, ale jak zmienić rozmiar nie wiem, proszę podpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 16750449 replied at 2015-2-14 13:56 Dziękuję za informację! Mówisz i tym rozszerzeniu? http://extension.maxthon.com/detail/index.php ... \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quasimodo Posted February 14, 2015 Author Report Share Posted February 14, 2015 Przepraszam, sam znalazłem, przedwczesne pytanie. Próbowałem ustawiać na różne sposoby, niestety gdy auto zoom ma więcej niż 100% jest to nieszczęsne przesunięcie. Cóż, trudno, tak pozostanie, nie ma innego wyjścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deha Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 witam, mój (?) problem wyszedł wraz ze zwiększeniem rodzielczości ekranu na fullHD (nowy lapek ) maxthon 4.4.5.2000, win 8.1 x64, 7 x64 1920x1080, zoom elementów 125% w arkuszach kalkulacyjnych google (w docs tego nie ma) jest problem z czcionką w powiększonych arkuszach. menu maxthona, pasek adresu, stopka - OK menu google docs, stopka, zakładki arkusza - OK komórki w arkuszu mają rozmazaną czcionkę, co ciekawe podczas edycji komórki jest OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts