Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lechan

synchronizacja problemy

10 posts in this topic

Witam mam problem z synchronizacją, mianowicie zakładki sie pobrały ale już hasła ktore były zapisane juz nie jest jakaś rada na to?Robie to ręcznie ale nie przynosi to efektu i haseł nie ma, jakieś pomysły?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam mam problem z synchronizacją, mianowicie zakładki sie pobrały ale już hasła ktore były zapisane juz nie jest jakaś rada na to?Robie to ręcznie ale nie przynosi to efektu i haseł nie ma, jakieś pomysły?

Jakiej wersji Maxthona obecnie używasz?

Czy pokazuje się jakiś komunikat błędu podczas tej nieudanej próby synchronizacji?

Czy wcześniej nie było z tym problemu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

v 4.4.7.3000 nie pokazuje żadnego błędu ani komunikatu, niby wszystko jest ok ale haseł nie ma.Nowa czysta instalacja i synchronizacja robiona,

Share this post


Link to post
Share on other sites

v 4.4.7.3000 nie pokazuje żadnego błędu ani komunikatu, niby wszystko jest ok ale haseł nie ma.Nowa czysta instalacja i synchronizacja robiona,

Sprawdź, czy w opcjach synchronizacji masz włączone "Magiczne wypełnianie" (patrz screen).

Miałeś stworzone jakieś profile tożsamości w "Magicznym wypełnianiu"?

Czy jesteś pewien, że kiedykolwiek Twoje zapisane hasła zostały wysłane w Chmurę?

Bez tytułu.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Włączone jest ,a wysłane w chmure były na pewno ostatni raz pare dni temu,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Włączone jest ,a wysłane w chmure były na pewno ostatni raz pare dni temu,

 

Sprawdź właściwości pliku MagicFill2.dat z lokalizacji C:\Users\nazwa użytkownika\AppData\Roaming\Maxthon3\Users\Twoja nazwa użytkownika\MagicFill- zobacz, czy plik nie ma atrybutu " Tylko do odczytu".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mimo wszystko nie działa synchronizacja haseł (lipa straszna).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mogę dodać tylko że na W7 przeglądarka działała bez problemowo jak i synchronizacja a na W10 już nie 

Share this post


Link to post
Share on other sites

u mnie działa na w10 prawidłowo... ale spotkałem się że po zalogowaniu usuwał nowe linki i przywracał wersje z paru miesięcy do tyłu

Share this post


Link to post
Share on other sites