donkey1 Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Testuję od kilku dni przeglądarkę Maxthon i generalnie jest ok, chociaż jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji o całkowitej przesiadce z Opery. Przeszkadza mi np. zle dzialajacy plugin LastPass, ktory nie zawsze zapamietuje dane do logowania. Te juz wczesniej zapamietane dzialaja - jesli chce dodac nowa strone to przechodze na Opere, tam dokonuje rejestracji na nowej stronie i uaktualniam sejf LastPass. Wypadaloby to dopracowac... - Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 a nie lepiej skorzystać z magicznego wypełnienia nisz instalować dodatkowy plugin Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Dokładnie tak. Magic Fill jest bardzo dobrym narzedziem wbudowanym od razu w przegladarke Maxthon, wiec nie trzeba uzywac dodatkowych narzedzi, programow czy pluginow ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
donkey1 Posted April 24, 2014 Author Report Share Posted April 24, 2014 plugin został ostatnio zaktualizowany, ale nadal nie działa wracam do opery - jest dopracowana i stabilna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhzstyle Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Magic Fill deklasuje lastpassa.... a opera już nie jest operą tylko chromem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karwasz_twarz Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Chciałem zaznaczyć, że LastPass jest niezależny od przeglądarki, hasła są zaszyfrowane i trzymane w chmurze, więc instalując go na dowolnej mamy zapamiętane zawsze hasła. MagicFill jest tylko na Maxthonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mizerera Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 No właśnie, LastPass jest klasą dla siebie. MagicFill takiego zaufania - przynajmniej u mnie - nie budzi. A donkey1 przyszedł tu w dobrej wierze po poradę, co zrobić ze źle działającym Maxthonem a nie, czego używać jako menadżera haseł. On już wybrał. Proponuję, by skoncentrować się na sprawach stricte technicznych i trzymać się wątku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karwasz_twarz Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 A co do działania LastPass na Maxthonie - nie zawsze działa autouzupełnianie LastPass'a. Raz działa a innym razem nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.