Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lipson

Maxthon nie rozpoznaje okienek do logowania

Recommended Posts

Witam, niektórych okienek Maxthon nie rozpoznaje.

Znalazłem srtone z ubespieczeniami samochodowymi i nie mogłem tam założyć konta ponieważ przeglądarka Maxthon nie pokazała żadnego okienka do rejestracji. Musiałem uzyć Internet Explolera by założyć konto. To był horror. Zastanawiam się teraz czy nie pozwać Maxthona do sądu za tą niedogodność.

A na poważnie to czy dało by się wspomnieć do Supportu o naprawę tego problemu?

Próbowałem założyć konto na:

https://www.direct.aviva.co.uk/MyAccount/login

Również niemogłem wykonać płatności na aviva. Też nie było okienek w Maxthonie, a w IE były!

SZOK!

I czemu gdy wpisuje TU na forum literę "ś" to wyskakuje Erroe message na 3 sekundy i znika? To jest denerwujace!

Dajcie znać czy to zostanie poptawione.

Dzieki pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czesc.

Pierwsza rzecz- zaktualizuj Maxthona do tej bieżącej wersji http://forum.maxthon.com/thread-8871-1-1.html

Nie bardzo wiem o jakie okienka Tobie chodzi...Mógłbys zrobić jakiegoś screena jak to wygląda u Ciebie?

Nie posiadam polisy w Avivie -nie mogę się zalogować/założyć tam konta, także nie wiem jakie "okienka" masz na mysli .

Co do problemów z ALT+S-problem znany na tym forum.Jesli chesz, możesz "dorzucić swoją cegiełkę" do tego wątku http://forum.maxthon.com/thread-2923-1-1.html

Edit:Możesz spróbować przełączyć Maxthona w tryb Retro, skoro twierdzisz,że na IE wszystko wyswietla się dobrze.

post-765686-14315118050232_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja testowałem tę rejestrację z powodzeniem. Może to problem jakiejś wtyczki lub starszej wersji?

Share this post


Link to post
Share on other sites