WARMIAK38 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 wie ktos dlaczego w adfender 1.80 nie ma polskich filtrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 To pytanie powinno być chyba skierowane do twórców Adfendera...Nie sądzisz? Z tego co wiem,to w Adblocku/+ również nie ma już polskich filtrów do wyboru. Możliwe, że zostały one dodane do głównej listy reklam Easylist. EDIT: Z tego co widzę,jest sporo domen .pl w filtrze Easylist(English). Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted March 9, 2014 Author Report Share Posted March 9, 2014 magg replied at 2014-3-9 19:03 To pytanie powinno być chyba skierowane do twórców Adfendera...Nie sądzisz? Z tego co wiem,to w ... napisalem jakis czas temu do tworcow adfendera ale nie moge doczekac sie odpowiedzi i dlatego pisze na forum ponadto jesli mowisz ze polskie domeny zostaly dodane do easy... to zle posuniecie ze strony adfendera bo 1.80 nie blokuje wszystkich reklam w przeciwienstwie do 1.75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted March 9, 2014 Author Report Share Posted March 9, 2014 WARMIAK38 replied at 2014-3-9 22:14 napisalem jakis czas temu do tworcow adfendera ale nie moge doczekac sie odpowiedzi i dlatego pisz ... jutro teraz ide spac Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted March 10, 2014 Author Report Share Posted March 10, 2014 WARMIAK38 replied at 2014-3-9 22:14 napisalem jakis czas temu do tworcow adfendera ale nie moge doczekac sie odpowiedzi i dlatego pisz ... na onecie i interi jest kilka niewielkich gabarytowo reklam ale wracam na 1.75 po co mi ten stres z irytojacymi reklamami Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 WARMIAK38 replied at 2014-3-10 05:06 na onecie i interi jest kilka niewielkich gabarytowo reklam ale wracam na 1.75 po co mi ten stres ... No nie wiem...Osobiscie nie mam żadnych problemów z Adfenderem 1.80. Blokuje reklamy na polskich stronach łącznie z Onetem. Próbowałs aktualizować filtry ręcznie? Poza tym możesz spróbować tego skryptu https://greasyfork.org/scripts/181 do wtyczki Violentmonkey dostępnej tutaj http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=1680&category_id= Skrypt ten blokuje reklamy i pop-upy-coś na wzór Adblocka. Jeszcze jedną opcją jest wtyczka NoAds-też działa na tej samej zasadzie co Adblock.Korzysta nawet z tych samych filtrów co on.Możesz spróbować dodać ręcznie do niego polskie filtry. NoAds.mxaddon Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 WARMIAK38 replied at 2014-3-10 05:06 na onecie i interi jest kilka niewielkich gabarytowo reklam ale wracam na 1.75 po co mi ten stres ... WARMIAK38 maxthon 4.4.0.100 skąd masz tą wersje przeglądarki Jest to wersja alfa/beta przeglądarki, dostępna tylko dla testerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhzstyle Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 bo adfendera trzeba ustawić odpowiednio... używam v 1.8 z dodanymi regułami jako castom i wszystko fajnie blokuje jak kto nie wie jak to zrobić to pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted April 7, 2014 Author Report Share Posted April 7, 2014 14243878 replied at 2014-4-7 09:37 bo adfendera trzeba ustawić odpowiednio... używam v 1.8 z dodanymi regułami jako castom i wszystk ... proszę o instrukcje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhzstyle Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 No więc tak dla potomności: ściągamy i instalujemy adfendera z http://www.adfender.com/ po zainstalowaniu otwieramy program przechodzimy do zakładki filters i zaznaczamy - EasyList - EasyPrivacy - Malware Domains potem klikamy custom rules> View otworzy nam się notatnik do którego wklejamy wszystkie wpisy ze strony: adblocklist.org/adblock-pxf-polish.txt potem zapisujemy zmiany wyłączamy notatnik:) tyle życzę udanego blokowania z maxthonem zintegrował się wyśmienicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted April 7, 2014 Author Report Share Posted April 7, 2014 Mhzstyle replied at 2014-4-7 10:59 No więc tak dla potomności: ściągamy i instalujemy adfendera z http://www.adfender.com/ po zain ... działa ok dzięki za pomoc,próbowałem wkleić filtry do adhantera niestety raklamy się wyświetlają nie rozumiem dlaczego w adfenderze to działa a w adhanterze nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.