lysyn Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Jak w temaciee. Zainstalowałem nową wersję MX5 i znikły mi ikony paska skrótów. Opcję ukrycia ikonek mam zaznaczoną. Zaznaczając ja kilka razy pojawiły mi się te ikonki ale po ponownym uruchomieniu przeglądarki znikają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 4 hours ago, lysyn said: Jak w temaciee. Zainstalowałem nową wersję MX5 i znikły mi ikony paska skrótów. Opcję ukrycia ikonek mam zaznaczoną. Zaznaczając ja kilka razy pojawiły mi się te ikonki ale po ponownym uruchomieniu przeglądarki znikają. Ten problem został już zauważony na angielskojęzycznym forum,problem występuje podczas wył i wł przeglądarki ,oraz gdy zmienia się skórkę,na chwilę obecną pozostaję nie wył przeglądarki i nie zmieniać skorki,a jeśli już to się zrobi i ikony znikną to w takim wypadku należy wejść w ustawienia zaznaczyć i odznaczyć opcję ukryj ikony paska skrótów a następnie odświeżyć stronę f5,i uzbroić się w cierpliwość aż twórcy mx naprawią swój błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysyn Posted March 15, 2017 Author Report Share Posted March 15, 2017 http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/21752-maxthon-browser-beta-v-503900-bugs-problems/&page=1 Tu jest odpowiedz. Trzeba 1 plik podmienic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Jaki plik podmienić czytałem wpis z podanego adresu i serio nie rozumiem co zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 19 hours ago, bos_kg said: Jaki plik podmienić czytałem wpis z podanego adresu i serio nie rozumiem co zrobić Musisz podmienić plik UIHuge.dat w katalogu Maxthon 5\Bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 2 hours ago, Galileusz said: Musisz podmienić plik UIHuge.dat w katalogu Maxthon 5\Bin Podziękować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.