bos_kg Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Hej powiedzcie przeszukałem na dysku c oraz w folderze użytkownika gdzie znajdują się te tapety z okna my favorites Mx5 chciał bym na swoją podmienić jak w 4 miałem swą ulubiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 30 minutes ago, bos_kg said: Hej powiedzcie przeszukałem na dysku c oraz w folderze użytkownika gdzie znajdują się te tapety z okna my favorites Mx5 chciał bym na swoją podmienić jak w 4 miałem swą ulubiona To "okno" to Quick Access/ Szybki Dostęp tak gwoli ścisłości... Nie zmienisz tła QA na własne ani nie znajdziesz na dysku, tych 5 domyślnych,wbudowanych teł. Powód jest prozaiczny - to nie jest normalne rozszerzenie. Ktoś wpadł na genialny pomysł, żeby QA w Mx 5 był zwykłą stroną internetową... Tu masz przykładowe adresy http://pc-newtab.maxthon.com/v1.1/image/bg/halo.jpg http://pc-newtab.maxthon.com/v1.1/image/bg/still.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted October 14, 2016 Author Report Share Posted October 14, 2016 teraz naj gorsze ze mam pustą stronę niż Szybki Dostęp po kliknięciu w te adresy Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 10 minutes ago, bos_kg said: teraz naj gorsze ze mam pustą stronę niż Szybki Dostęp po kliknięciu w te adresy ??? To są tylko linki do "tapet" z QA. Umieściłem je w celach poglądowych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted October 14, 2016 Author Report Share Posted October 14, 2016 pokazuje kawałek wycinek screen kiedy klikam obok otwartej strony te kwadraciki by otworzyć Szybki Dostęp mam jak screen pokazuje a gdyby było ciemne tryb nocny jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 1 minute ago, bos_kg said: pokazuje kawałek wycinek screen kiedy klikam obok otwartej strony te kwadraciki by otworzyć Szybki Dostęp mam jak screen pokazuje a gdyby było ciemne tryb nocny jest Sprawdź ustawienia Trybu nocnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted October 15, 2016 Author Report Share Posted October 15, 2016 Okazało się ze jak zamykałem MX5 to wystapił błąd było okno raportu ponowne uruchomienie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.