many111 Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 Nie wiem co jest ale będąc na staronie np facebook i przesuwanie myszką (kółeczkiem) stron w dół strasznie zacina, nie ma płynności przesuwania ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 9 hours ago, many111 said: Nie wiem co jest ale będąc na staronie np facebook i przesuwanie myszką (kółeczkiem) stron w dół strasznie zacina, nie ma płynności przesuwania ?. Jaka wersja przeglądarki? Sprawdź, czy w innych również występuje ten problem. Masz włączoną opcję płynnego przewijania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
many111 Posted October 16, 2016 Author Report Share Posted October 16, 2016 wersja 4.4.8 i mam włączone opcje płynnego przewijania. również odczas przewijania klatukują strony np. Onetu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 7 hours ago, many111 said: wersja 4.4.8 i mam włączone opcje płynnego przewijania. również odczas przewijania klatukują strony np. Onetu ? Sprawdzałeś w innych przeglądarkach?! Masz włączonego ABP, masz subskrypcje polskich filtrów? U mnie opisany przez Ciebie problem nie występuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.