rzviro Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Zrobiłem czystą instalację Mx'a i od tej pory za każdym uruchomieniem przeglądarki pojawia się pasek boczny, a znikają "moje" ikonki na górnym pasku (np.: zrzut ekranu, tłumacz, notatnik online itp.). Przed instalką wszystko działało, jak należy. Jak to poprawić, żeby pasek się nie pojawiał, a ikonki nie znikały? W ustawieniach niby wszystko OK, ale... PS.: Zakładam nowy temat, bo nic nie znalazłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 5 hours ago, rzviro said: Zrobiłem czystą instalację Mx'a i od tej pory za każdym uruchomieniem przeglądarki pojawia się pasek boczny, a znikają "moje" ikonki na górnym pasku (np.: zrzut ekranu, tłumacz, notatnik online itp.). Przed instalką wszystko działało, jak należy. Jak to poprawić, żeby pasek się nie pojawiał, a ikonki nie znikały? W ustawieniach niby wszystko OK, ale... PS.: Zakładam nowy temat, bo nic nie znalazłem Jakiej wersji Maxthona używasz? Jeśli 4.9 - spróbuj tej wersji http://forum.maxthon.com/index.php?/release-notes/v494200-r22/. Ponadto: Standardowo - pobierz wersję portable, rozpakuj, nie loguj się do swojego mx passport, nie instaluj żadnych rozszerzeń i sprawdź, czy problem nadal występuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted October 1, 2016 Author Report Share Posted October 1, 2016 Wersja 4.4.1.5000. Wcześniej chodziło, jak należy. Po reinstalce nie mogę się z nią "dogadać" Jakoś nadal nie mogę się przekonać do nowszych wersji, a próbowałem kilkukrotnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 Jakimś cudem, po ponownym zainstalowaniu MX'a problem ustąpił i (na razie) - jest OK . Nie kumam tego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.