×

Give a tip

Unexpected behaviour - Maxthon 4.8.5 (58)


Recommended Posts

Hi - Hope this is right section - there does not seem to be a separate section for iOS version anymore, so here goes:

I am having difficulty with the following site: https://online.lloydsbank.co.uk/personal/logon/login.jsp?mobile=false

When I login, and proceed to enter my security details, I get an error page (image 3).  I've attached the full sequence of screenshots from the iPad, taking care not to supply any security information.  I am able to recreate the error constantly.

You will notice that I am not using the mobile version of the site: this is deliberate - desktop version has always worked for me on iPad, up until this week, when the error started. I would be pleased to hear if anyone else is able to recreate this type of issue.

 

lloyds1.jpg

lloyds2.jpg

lloyds3.jpg

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
11 hours ago, mark.ipad said:

Hi - Hope this is right section - there does not seem to be a separate section for iOS version anymore, so here goes:

I am having difficulty with the following site: https://online.lloydsbank.co.uk/personal/logon/login.jsp?mobile=false

When I login, and proceed to enter my security details, I get an error page (image 3).  I've attached the full sequence of screenshots from the iPad, taking care not to supply any security information.  I am able to recreate the error constantly.

You will notice that I am not using the mobile version of the site: this is deliberate - desktop version has always worked for me on iPad, up until this week, when the error started. I would be pleased to hear if anyone else is able to recreate this type of issue.

Hello, did you try it on other browser?

and disable ABP and have a try~

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, BugMiss006 said:

Hello, did you try it on other browser?

and disable ABP and have a try~

Thanks for reply - yes, I've tried 2 other browsers, Safari, and Brave. The problem does not occur.

Yes, I've disabled pop-ups.

Problem occurs even before completing the second-level security check (the drop down selectors). No matter whether I do the drop-downs quickly or slowly, the page error happens. I think it is to do with how the Maxthon browser is handling the page content.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.