john doe Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 mam pytanie dotyczące szybkości maxthona a konkretnie czy to iż jestem bądź nie jestem zalogowany do chmury (synchronizacja zakładek,ustawień etc.)ma jakiś wpływ na szybkość ładowania stron,startu; (zimnej) przeglądarki i drugie pytanie czy jeśli korzystam z maxthona tylko na jednym urządzeniu warto w ogóle korzystać chmury Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 On 24.04.2016, 19:04:36, john doe said: mam pytanie dotyczące szybkości maxthona a konkretnie czy to iż jestem bądź nie jestem zalogowany do chmury (synchronizacja zakładek,ustawień etc.)ma jakiś wpływ na szybkość ładowania stron,startu; (zimnej) przeglądarki i drugie pytanie czy jeśli korzystam z maxthona tylko na jednym urządzeniu warto w ogóle korzystać chmury Ma to marginalny wpływ na szybkość przeglądarki. Możesz przecież wyłączyć synchronizację i sprawdzić samemu. Najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie i Twojego słabego lapka byłaby zmiana przeglądarki na jakąś lżejszą typu Qupzilla, Light Firefox czy Midorii. Kolejnym rozwiązaniem, jeśli nie masz zamiaru inwestować w swój komputer, wartym rozważenia - jest instalacja/ używania jakiegoś lekkiego distro Linuxa. Quote czy jeśli korzystam z maxthona tylko na jednym urządzeniu warto w ogóle korzystać chmury Jeżeli masz backup swoich ulubionych, haseł, ustawień itd. to możesz wyłączyć synchronizację. Lecz jak już wspominałem - nic Tobie to nie da. Nie przyśpieszy to w magiczny sposób przeglądarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted April 26, 2016 Author Report Share Posted April 26, 2016 13 hours ago, m▲gg said: Ma to marginalny wpływ na szybkość przeglądarki. Możesz przecież wyłączyć synchronizację i sprawdzić samemu. Najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie i Twojego słabego lapka byłaby zmiana przeglądarki na jakąś lżejszą typu Qupzilla, Light Firefox czy Midorii. Kolejnym rozwiązaniem, jeśli nie masz zamiaru inwestować w swój komputer, wartym rozważenia - jest instalacja/ używania jakiegoś lekkiego distro Linuxa. Jeżeli masz backup swoich ulubionych, haseł, ustawień itd. to możesz wyłączyć synchronizację. Lecz jak już wspominałem - nic Tobie to nie da. Nie przyśpieszy to w magiczny sposób przeglądarki. niestety ale light nie da się uruchomić Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 5 minutes ago, john doe said: niestety ale light nie da się uruchomić 1. Szukanie w Google nie boli - https://www.smartftp.com/support/kb/the-program-cant-start-because-api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0dll-is-missing-f2702.html . Zainstaluj biblioteki Visual C++ odpowiednie dla architektury Twojego systemu operacyjnego. 2. Przypominam Tobie po raz kolejny! To jest forum dotyczące Maxthona!!! Pomocy z innymi przeglądarkami szukaj gdzie indziej... Proste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.