adamPOLAND Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 witam,gdy chcę coś skopiować np prawy przyciskiem myszy to ukazuje mi się jeżyk angielski,jak go zmienić w przeglądarce,ponieważ w innych nie ma takiego problemu,jedynie jest krytyczny błąd przy vivaldi,iż gdy siechce wyczyścić dane to wyskakuje blue screen,trochę dziwne ale ich najnowsza werjsa taka jest,moze u mnie coś nie tak,ale w maxthonie czyściłem dane i nie wyskoczył,w IE11 też i nie wyskoczył,troche dziwne to a wiec jak wspomniałem,jest język angielski w menu eksploratora w maxthonie,bo na pulpicie jest po polsku Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 2 hours ago, adamPOLAND said: witam,gdy chcę coś skopiować np prawy przyciskiem myszy to ukazuje mi się jeżyk angielski,jak go zmienić w przeglądarce,ponieważ w innych nie ma takiego problemu,jedynie jest krytyczny błąd przy vivaldi,iż gdy siechce wyczyścić dane to wyskakuje blue screen,trochę dziwne ale ich najnowsza werjsa taka jest,moze u mnie coś nie tak,ale w maxthonie czyściłem dane i nie wyskoczył,w IE11 też i nie wyskoczył,troche dziwne to a wiec jak wspomniałem,jest język angielski w menu eksploratora w maxthonie,bo na pulpicie jest po polsku sprecyzuj jaką masz wersje 4.9 portable jak się domyślam ,jeśli tak jest to w folderze w którym masz zapisanego mx kliknij kolejno bin locales i przciągnij(wklej) ten plik pl-pl.lng Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 3 hours ago, john doe said: sprecyzuj jaką masz wersje 4.9 portable jak się domyślam ,jeśli tak jest to w folderze w którym masz zapisanego mx kliknij kolejno bin locales i przciągnij(wklej) ten plik pl-pl.lng To spolszczenie nie zawiera tłumaczeń w p.p.m. Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamPOLAND Posted April 13, 2016 Author Report Share Posted April 13, 2016 no właśnie,wersja jest najnowsza maxthona 4.9.1.1000 Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.