rzviro Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Od jakiegoś czasu za każdym odpaleniem Mx-a pokazuje mi się jedna ramka z tekstem, jak w tytule i - co jakiś czas - druga (fotki w zestawie). Nie jest to może szkodliwe, ale ciut wkurzające. Ogólnie przeglądarka działa ok. Co to za cuda i czy poza reinstalką Mx można coś z tym fantem zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Just now, rzviro said: Od jakiegoś czasu za każdym odpaleniem Mx-a pokazuje mi się jedna ramka z tekstem, jak w tytule i - co jakiś czas - druga (fotki w zestawie). Nie jest to może szkodliwe, ale ciut wkurzające. Ogólnie przeglądarka działa ok. Co to za cuda i czy poza reinstalką Mx można coś z tym fantem zrobić? Rozumiem, że naprawienie bazy nic nie daje? Jeśli tak jest - chcąc nie chcąc będziesz musiał przeinstalować przeglądarkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted January 13, 2016 Author Report Share Posted January 13, 2016 4 minutes ago, magg said: Rozumiem, że naprawienie bazy nic nie daje? Jeśli tak jest - chcąc nie chcąc będziesz musiał przeinstalować przeglądarkę. Albo to olać i działać dalej. Spoko - przeżyję. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Just now, rzviro said: Albo to olać i działać dalej. Spoko - przeżyję. Dzięki Jak uważasz... Tylko nie bardzo rozumiem, czemu wszyscy tak boicie się przeinstalowania Maxthona?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted January 13, 2016 Author Report Share Posted January 13, 2016 7 minutes ago, magg said: Jak uważasz... Tylko nie bardzo rozumiem, czemu wszyscy tak boicie się przeinstalowania Maxthona?! "wszyscy"? Widzę, że nie jestem sam :-) Zobaczę, może kiedyś...... Jak będę miał wolniejszą chwilę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.