john doe Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 mam problem z inbox by gmail jak widać jestem zalogowany ale nię mogę korzystać z poczty nie wiem jak to nazwać(wyskakujące okno)na pierwszym planie które nie daje się usunąć-przewinąć tak samo jest z tym rozszerzeniem do maxthona do tej pory korzystałem z outlooka Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 44 minutes ago, warmiak42 said: mam problem z inbox by gmail jak widać jestem zalogowany ale nię mogę korzystać z poczty nie wiem jak to nazwać(wyskakujące okno)na pierwszym planie które nie daje się usunąć-przewinąć tak samo jest z tym rozszerzeniem do maxthona do tej pory korzystałem z outlooka Spróbuj zalogować się do swojego konta Inbox za pomocą Maxthona 4.9 lub innej przeglądarki i przeklikaj te ekrany powitalne. Wtedy wszystko będzie już OK i będziesz mógł używać Inbox- a w MX 4.4.8 bezproblemowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted January 4, 2016 Author Report Share Posted January 4, 2016 1 hour ago, magg said: Spróbuj zalogować się do swojego konta Inbox za pomocą Maxthona 4.9 lub innej przeglądarki i przeklikaj te ekrany powitalne. Wtedy wszystko będzie już OK i będziesz mógł używać Inbox- a w MX 4.4.8 bezproblemowo dzięki pomogło edit.jednak zostaję przy out jest bardziej transparentna od konkurencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.