john doe Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 mam problem z inbox by gmail jak widać jestem zalogowany ale nię mogę korzystać z poczty nie wiem jak to nazwać(wyskakujące okno)na pierwszym planie które nie daje się usunąć-przewinąć tak samo jest z tym rozszerzeniem do maxthona do tej pory korzystałem z outlooka
magg Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 44 minutes ago, warmiak42 said: mam problem z inbox by gmail jak widać jestem zalogowany ale nię mogę korzystać z poczty nie wiem jak to nazwać(wyskakujące okno)na pierwszym planie które nie daje się usunąć-przewinąć tak samo jest z tym rozszerzeniem do maxthona do tej pory korzystałem z outlooka Spróbuj zalogować się do swojego konta Inbox za pomocą Maxthona 4.9 lub innej przeglądarki i przeklikaj te ekrany powitalne. Wtedy wszystko będzie już OK i będziesz mógł używać Inbox- a w MX 4.4.8 bezproblemowo
john doe Posted January 4, 2016 Author Report Posted January 4, 2016 1 hour ago, magg said: Spróbuj zalogować się do swojego konta Inbox za pomocą Maxthona 4.9 lub innej przeglądarki i przeklikaj te ekrany powitalne. Wtedy wszystko będzie już OK i będziesz mógł używać Inbox- a w MX 4.4.8 bezproblemowo dzięki pomogło edit.jednak zostaję przy out jest bardziej transparentna od konkurencji
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.