bos_kg Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 pilnie potrzebna pomoc wczoraj urzyłem wersji portable maxthona a dziś uruchamiam komputwer maxthon naj nowszysię zsesetował przeglądarka całkiem nk zablokowała jest biała strona a naprzykład na google nie blokuje reklam Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 pilnie potrzebna pomoc wczoraj urzyłem wersji portable maxthona a dziś uruchamiam komputwer maxthon naj nowszysię zsesetował przeglądarka całkiem nk zablokowała jest biała strona a naprzykład na google nie blokuje reklam NK działa bez problemu. Co do reklam wyświetlanych na stronach Google- http://forum.maxthon.com/index.php/topic/15622-adblock-enabled-but-ads-not-blocked-in-google/. Używaj funkcji Szukaj/ Search następnym razem! Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted June 19, 2015 Author Report Share Posted June 19, 2015 Dziękuje za info zanim napisałem szukałem odpowiedzi na swe pytanie po przez google i nic nie znalazłem stąd napisałem zapytanie Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.