bos_kg Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Hej panowie panie forumowicze fani tej przeglądarki myślę ze zgłosić pomysł do wprowadzenia z kolejną aktualizacją jednej zmiany naj ważniejszej mym zdaniem często kiedy chce zamknąć proces maxthon to zamykam główny co powoduje zamknięcie przeglądarki z aktualizacją prosił bym jeśli da radę wprowadzić oznaczenia procesu który jest główny by nigdy nie zamknąć jego chyba ze wiecie jak główny rozpoznać proces Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Hej panowie panie forumowicze fani tej przeglądarki myślę ze zgłosić pomysł do wprowadzenia z kolejną aktualizacją jednej zmiany naj ważniejszej mym zdaniem często kiedy chce zamknąć proces maxthon to zamykam główny co powoduje zamknięcie przeglądarki z aktualizacją prosił bym jeśli da radę wprowadzić oznaczenia procesu który jest główny by nigdy nie zamknąć jego chyba ze wiecie jak główny rozpoznać proces Tak na przyszłość- stosuj znaki interpunkcyjne! Następna sprawa- po co zamykasz Maxthona poprzez "zabicie" któregoś z procesów przeglądarki?! Masz przecież przycisk do zamykania przeglądarki [X] Na moim screenie zaznaczyłem główny proces Mx- to zawsze ten, który "można rozwinąć" Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted June 9, 2015 Author Report Share Posted June 9, 2015 tak wszystko ok lecz w windows 7 nie można procesu tak rozwinąć co widać na skrzenie a pytam o zamykanie procesu potrafię tyle otworzyć stron ze któraś zaczyna nadmiernie zużywać zasoby komputera a nie ma sensu zamykać całej przeglądarki stąd zapytałem o zamykanie procesu Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
deha Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Tak na przyszłość- stosuj znaki interpunkcyjne! Następna sprawa- po co zamykasz Maxthona poprzez "zabicie" któregoś z procesów przeglądarki?! Masz przecież przycisk do zamykania przeglądarki [X] Na moim screenie zaznaczyłem główny proces Mx- to zawsze ten, który "można rozwinąć" ja przeważnie mam kilkanaście zakładek (swoją drogą, kiedyś fajnie wyświetlało, w kilku linijkach....) i jak zaczyna mulić to staram się zamykać, a czasem nawet cały program. Ale niestety procesy są dalej aktywne i muszę je zabijać z ręki... Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.