slawomirro Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Zupełnie nie wiem jak to napisać w anglojęzycznej części forum - Źle wyświetla Maxthon (najnowsza wersja) w serwisie Allegro.pl Konkretnie przeglądarka nie wyświetla niektórych opcji podczas przeglądania produktów (np listy 60|120|180 produktów na stronę). Pomaga usunięcie cookies, ale problem po paru dniach wraca. I takie cuda dzieją się tylko o instalacji najnowszej wersji. Oczywiście w innych przeglądarkach problemu nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Zupełnie nie wiem jak to napisać w anglojęzycznej części forum - Źle wyświetla Maxthon (najnowsza wersja) w serwisie Allegro.pl Konkretnie przeglądarka nie wyświetla niektórych opcji podczas przeglądania produktów (np listy 60|120|180 produktów na stronę). Pomaga usunięcie cookies, ale problem po paru dniach wraca. I takie cuda dzieją się tylko o instalacji najnowszej wersji. Oczywiście w innych przeglądarkach problemu nie ma. Nie mogę potwierdzić problemów z wyświetlaniem Allegro. Jakiej dokładnie wersji Maxthona używasz? Czy wykonałeś "czystą instalację"? Czy masz zainstalowane jakieś rozszerzenia? W jakim trybie uruchamiasz Allegro- Ultra czy Retro? Próbowałeś wylogować się ze swojego Maxthon Passport i sprawdzałeś, czy wtedy strona działa prawidłowo? Spróbuj pobrać wersję portable Maxthona- nie loguj się na swoje konto, nie zmieniaj żadnych ustawień, nie instaluj żadnych rozszerzeń- i sprawdź ponownie zachowanie Allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.