Piotr_85 Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Witam Czy da się gdzieś w ustawieniach, albo jakimś dodatkiem zablokować flasha na stronach tak jak np. w Operze? Chodzi mi o to by np. film, itp. ładowały się np. dopiero po kliknięciu na nie. Znalazłem w dodatkach Flash Block ale nie działa Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Podaj adresy stron na których nie działa Tobie Flash block. U mnie działa bez problemu. Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_85 Posted February 25, 2015 Author Report Share Posted February 25, 2015 Nie działa mi na żadnej stronie, nawet na widocznej u ciebie gamezilla. Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Piotr_85 replied at 2015-2-25 10:57 Nie działa mi na żadnej stronie, nawet na widocznej u ciebie gamezilla. Standardowo i do znudzenia - wykonaj czystą instalację Maxthona. Instalacja na czysto wiąże się z usunięciem danych użytkownika - stosowna opcja pojawia się podczas procesu deinstalacji przeglądarki. Ewentualnie sprawdź jeszcze wersję portable Maxthona - pobierz, rozpakuj, nie loguj się do Maxthona Passport, nie zmieniaj żadnych ustawień. Zainstaluj tylko Flash Block-a. Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts