bos_kg Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Ostatnio zauważyłem, że gdy włączę na youtube jakiś film w jakości pierwszej lepszej i włączę , to dźwięk jest normalny, natomiast obraz trochę opóźniony i "klatkuje". Na pewno nie jest to problem z łączem. Dzisiaj dodatkowo sprawdziłem i na opera działa dobrze. Maxthon na pewno aktualny (wersja naj nowsza jaką mi podała aktualizacja). Nie wiem jakie informacje jeszcze mogą być przydatne, ew. dopiszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Zaktualizuj Flash Playera do najnowszej wersji. Przypominam: Maxthon używa PLUGIN-U FLASH PLAYER NPAPI! co oznacza, że pobieramy FP oznaczonego jakoby do Firefoxa. Tutaj masz mały poradnik "jak obchodzić się z Flashem w Maxthonie" w razie problemów http://forum.maxthon.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=13830&pid=73405&fromuid=765686 Druga rzecz- jeśli posiadasz rozszerzenie Youtube Center- wyłącz je i sprawdź ponownie. Spróbuj również wyłączyć Adhuntera/ usunąć filtry AH dotyczące Youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted December 27, 2014 Author Report Share Posted December 27, 2014 dziękuje maxthon sam się aktualizuje jak trzeba sprawdzałem jest aktualny po nocy na razie ok jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted December 28, 2014 Author Report Share Posted December 28, 2014 ja po tym Zaktualizuj Flash Playera tak odpisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts