rafamaja Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Gdzie jest ścieżka dostępu do ulubionych w najnowszym Maxtonie z W7 ?? Mam awarię Maxtona, mogę przeglądarkę otworzyć nic więcej, na nowo instalacja nie pomogła.. Proszę o pomoc, gdzie jest plik z ulubionymi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 ja raz na jakiś czas eksportuję ulubione do pliku html w razie awarii mx nie mam bólu głowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 C:\Users\Twoja nazwa użytkownika\AppData\Roaming\Maxthon3\Users\Twój adres email\Favorite Tak przy okazji- przecież istnieje opcja synchronizacji ulubionych online... Nic nie trzeba kopiować, przenosić...:L Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafamaja Posted October 23, 2014 Author Report Share Posted October 23, 2014 magg replied at 2014-10-22 12:45 C:\Users\Twoja nazwa użytkownika\AppData\Roaming\Maxthon3\Users\Twój adres email\Favorite Tak prz ... w Favorite są 3 pliki...który to plik dokładnie.. katalog "favbackup" czy Favorite.dat czy tempfb3.dat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts