adamPOLAND Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 ja mam taki problem z tą najnowszą wersją v4.4.4.3000 i też jak chcę ncisnąć na odświerz albo nowa karta sie zwiesza i trzeba zakończyć proces,to co kilka minut wyskakuje Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 adamPOLAND replied at 2015-3-29 12:42 ja mam taki problem z tą najnowszą wersją v4.4.4.3000 i też jak chcę ncisnąć na odświerz a ... Czy próbowałeś w ogóle wykonać instalację na czysto - tzn. odinstalować MX, podczas tego procesu zaznaczyć opcję usunięcia danych użytkownika po czym na nowo zainstalować świeżo ściągniętą, najnowszą wersję? Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamPOLAND Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 magg replied at 2015-3-29 03:51 Czy próbowałeś w ogóle wykonać instalację na czysto - tzn. odinstalować MX, podczas tego pr ... nic nie pomogło,usunąłem cały maxthon z kompa,wyczyściłem programem ccleaner,uruchomiłem kompa i zainstaklowałem najnowszą wersję,ten komunikat wyskakuje co kilka minut,nie instalowałem żadnych dodatków do maxthona,jedynie dodawałem ulubione na pasek ulubionych i na stronę główną okienka,nic więcej Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts