soli21 Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Siedziałem osatnio na forum i znalazłem ciekawy temat http://forum.maxthon.com/thread-12054-1-1.html i zastanawiam się czy można do tej wtyczki dodać regułę nr 1, żeby blokowało ludzi, których mogę znać, bo póki co irytujące jest, że to się tak 'rozłazi' na boki. A druga rzecz to czy nie planujesz dodać możliwości skalowania? (I tak jak mówiłem Panie konieckropka ;) nie mogę wysyłać PM ponieważ należę do grupy świeżaków i porzebuję 100 pkt żeby wskoczyć do innej grupy, która to już może wysyłać PM. Głupie to to ale cóż poradzić.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Mi sie nie wyswietlaja Osoby ktore oge znac w Rozszerzeniu, wiec nawet nie mialbym jak tego sprawdzic ;) sugeruje pousuwac w normalnej wersji facebooka wszystkie sugestie z prawej strony - u mnie pomoglo i nic nie denerwuje juz ani na normalnej ani tej w rozszerzeniu. Skalowanie? Tzn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soli21 Posted August 22, 2014 Author Report Share Posted August 22, 2014 Do pewnego czasu usuwałem sugestie ale potem jak zobaczyłem, że tylko jedna osoba ma 5k znajomych i wszyskich mi sugeruje to odpuściłem Skalowanie w rozumieniu zoom in/out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.