arturob Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 wlasciwie jak w temacie, 4.4.0.4000 nie wyswietla elementu logowania do piano (screen z ie pokazuje ocb ), mimo wylaczenia adhuntera i/lub retro mode. chcialbymn poprosic admina, zeby przekazal komu trzeba... dzieki. http://imgur.com/5AWTIMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Spróbuj zainstalować najnowszą wersję Maxthona http://forum.maxthon.com/thread-11304-1-1.html . U mnie wszystko wyswietla się bezproblemowo. Masz zainstalowane jakies rozszerzenia? Jesli tak-spróbuj je wyłączyć i sprawdź ponownie logowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhzstyle Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 u mnie też działa... na Maxthon Cloud Browser 4.4.1.600Beta. ale mam problemy z yahoo.com zalogowanie się na meila trwa 20 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturob Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 kiedy sprawdzalem rozszerzenia (dzieki za sugestie), zauwazylem, ze UserAgent byl domyslnie(!) ustawiony na ie9 - co chyba samo w sobie jest niezbyt fortunne? ;) po przestawieniu na Maxthona juz jest OK dzieki! bez M.jak bez reki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturob Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 no coz, chyba ucieszylem sie przedwczesnie - okienko logowania sie pojawia, ale nie przechodzi przez proces logowania, tylko strona sie odswieza (oczywiscie bez zalogowania). w tej becie zauwazylem takze, ze Maxthon Dock nie reaguje na odznaczenie "settings -> run on startup" i pozostaje aktywny przy kazdym otwarciu programu. ps. za "czysta instalacje" uwazam skasowanie katalogu C:\Program Files (x86)\Maxthon. to chyba ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 arturob replied at 2014-5-26 01:11 no coz, chyba ucieszylem sie przedwczesnie - okienko logowania sie pojawia, ale nie przechodzi przez ... Odinstaluj poprzez np. "Mx3UnInstall.exe" . Podczas procesu odinstalowywania pojawi się opcja usunięcia danych przeglądarki/użytkownika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhzstyle Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 ja również zdecydowałem się na ponowną czystą instalacje... i już zawsze będę tak robił MX znacząco przyspieszył a i strony zaczeł się poprawnie wczytywać i szybciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.