Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

arturob

[problem] brak Piano na wyborcza.pl

7 posts in this topic

wlasciwie jak w temacie, 4.4.0.4000 nie wyswietla elementu logowania do piano

(screen z ie pokazuje ocb 5AWTIMY), mimo wylaczenia adhuntera i/lub retro mode.

chcialbymn poprosic admina, zeby przekazal komu trzeba...

dzieki.

http://imgur.com/5AWTIMY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spróbuj zainstalować najnowszą wersję Maxthona http://forum.maxthon.com/thread-11304-1-1.html .

U mnie wszystko wyswietla się bezproblemowo.

Masz zainstalowane jakies rozszerzenia? Jesli tak-spróbuj je wyłączyć i sprawdź ponownie logowanie.

post-765686-14315119406476_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

u mnie też działa... :) na Maxthon Cloud Browser 4.4.1.600Beta.

ale mam problemy z yahoo.com zalogowanie się na meila trwa 20 minut :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

kiedy sprawdzalem rozszerzenia (dzieki za sugestie), zauwazylem, ze UserAgent byl domyslnie(!) ustawiony na ie9 - co chyba samo w sobie jest niezbyt fortunne? ;)

po przestawieniu na Maxthona juz jest OK :) dzieki!

bez M.jak bez reki...

Share this post


Link to post
Share on other sites

no coz, chyba ucieszylem sie przedwczesnie - okienko logowania sie pojawia, ale nie przechodzi przez proces logowania, tylko strona sie odswieza (oczywiscie bez zalogowania).

w tej becie zauwazylem takze, ze Maxthon Dock nie reaguje na odznaczenie "settings -> run on startup" i pozostaje aktywny przy kazdym otwarciu programu.

ps.

za "czysta instalacje" uwazam skasowanie katalogu C:\Program Files (x86)\Maxthon. to chyba ok?

Share this post


Link to post
Share on other sites

arturob replied at 2014-5-26 01:11 back.gif

no coz, chyba ucieszylem sie przedwczesnie - okienko logowania sie pojawia, ale nie przechodzi przez ...

Odinstaluj poprzez np. "Mx3UnInstall.exe" .

Podczas procesu odinstalowywania pojawi się opcja usunięcia danych przeglądarki/użytkownika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja również zdecydowałem się na ponowną czystą instalacje... i już zawsze będę tak robił MX znacząco przyspieszył a i strony zaczeł się poprawnie wczytywać i szybciej :)

Share this post


Link to post
Share on other sites