bos_kg Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Kolejna wersja beta mx czy warto instalować od zera czy w formie aktualizacji a czy są jakieś problemy w niej ze skorkami ulubionymi na pasku zadań stronami paskiem adresu paskiem dolnym proszę opisanie wszelkich wad zalet Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 5 hours ago, bos_kg said: Kolejna wersja beta mx czy warto instalować od zera czy w formie aktualizacji a czy są jakieś problemy w niej ze skorkami ulubionymi na pasku zadań stronami paskiem adresu paskiem dolnym proszę opisanie wszelkich wad zalet Najlepiej pobrać wersję portable i samemu się przekonać ,ja tak zawsze robię pobieram portable a jak wyjdzie nowa wersja to wywalam tą starą i instaluje nową.edt.w tej betce jak i w poprzedniej coś niedobrego dzieje się z ikonką adb plus,raz jest czerwona i pokazuje ilość zablokowanych elementów innym razem ta sama ikonka jest szara ,sam adblock działa jak należy nie wiem co jest przyczyną takiego stanu rzeczy.następna sprawa mimo zaznaczenia opcji pokazuj przycisk zamknij tę kartę także na nie aktywnych kartach to krzyżyk nie zawsze jest pokazywany . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted March 22, 2017 Author Report Share Posted March 22, 2017 no tak poprzednia beta niż ta o która zapytałem tak ma jeden wielki problem mianowicie wpisanie ręczne strony i potem klikam enter zamyka z problemem mx gdzie znajdę wersje portable tej beta naj nowszej Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 14 hours ago, bos_kg said: no tak poprzednia beta niż ta o która zapytałem tak ma jeden wielki problem mianowicie wpisanie ręczne strony i potem klikam enter zamyka z problemem mx gdzie znajdę wersje portable tej beta naj nowszej http://forum.maxthon.com/index.php?/release-notes5/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawczyna Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Ja od wczoraj mam komunikat że mam uaktualnić przeglądarkę albo przejść na podstawową stronę serwisu. Czyżby Maxthon zwolnił znacznie w rozwoju ?? Pobrałem najnowszą dostępną wersję (czyli tę betę właśnie) ale bez zmian - prośba o uaktualnienie, zmianę przeglądarki lub przejście na prostszą wersję serwisu pozostała nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 1 hour ago, kawczyna said: Ja od wczoraj mam komunikat że mam uaktualnić przeglądarkę albo przejść na podstawową stronę serwisu. Czyżby Maxthon zwolnił znacznie w rozwoju ?? Pobrałem najnowszą dostępną wersję (czyli tę betę właśnie) ale bez zmian - prośba o uaktualnienie, zmianę przeglądarki lub przejście na prostszą wersję serwisu pozostała nadal. Wrzuć zrzut ekranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawczyna Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Problem jest opisany wcześniej na anglojęzycznym forum dotyczy TwarzoKsiążki Komuś pomogło F5 ale mnie niestety nie pomaga. Link poniżejProśba o uaktualnienie maxthona do aktualnej wersji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Majchrzak Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Z twarzoksiążką to Maxthon ma problemy od początku wersji 5. W obecnej wersji czasami mi nie wyświetla wszystkich zdjęć w albumach. Fajna przeglądarka, ale działa coraz gorzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.