rzviro Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Testuję wersje: 4.9.2.1000 i 4.9.3.1000. Mam zaznaczoną opcję "Dolny pasek stanu" a mimo wszystko nie wyświetla. Coś nie teges czy jeszcze gdzieś to trzeba zaznaczyć? Za to w 4.9.4.1000 znaki (cyfry, litery itd.) są bladoniebieskie, a przez to słabo widoczne (w innych wersjach są czarne). Możliwości zmiany koloru nie znalazłem. Zna ktoś lekarstwa na te dolegliwości? Na forum na ten temat nic nie widzę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 1 hour ago, rzviro said: Testuję wersje: 4.9.2.1000 i 4.9.3.1000. Mam zaznaczoną opcję "Dolny pasek stanu" a mimo wszystko nie wyświetla. Coś nie teges czy jeszcze gdzieś to trzeba zaznaczyć? Za to w 4.9.4.1000 znaki (cyfry, litery itd.) są bladoniebieskie, a przez to słabo widoczne (w innych wersjach są czarne). Możliwości zmiany koloru nie znalazłem. Zna ktoś lekarstwa na te dolegliwości? Na forum na ten temat nic nie widzę... Nic więcej nie trzeba zaznaczać ,ja korzystam z mx5 i u mnie wszystko jest ok, Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted March 7, 2017 Author Report Share Posted March 7, 2017 2 hours ago, john doe said: Nic więcej nie trzeba zaznaczać ,ja korzystam z mx5 i u mnie wszystko jest ok, Tak mi się wydawało. Widocznie niektóre wersje są niedorobione. Założyłem inny temat, ale zapytam tutaj: jest możliwość zmiany wyglądu strony w Mx5 na taką, jak choćby w "4"? Chodzi mi o tą część nad paskiem ulubionych, bo w "5" nie znalazłem wielu rzeczy, z których korzystam (lista zamkniętych stron, zrzut ekranu, strona "w przód" itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 1 hour ago, rzviro said: Tak mi się wydawało. Widocznie niektóre wersje są niedorobione. Założyłem inny temat, ale zapytam tutaj: jest możliwość zmiany wyglądu strony w Mx5 na taką, jak choćby w "4"? Chodzi mi o tą część nad paskiem ulubionych, bo w "5" nie znalazłem wielu rzeczy, z których korzystam (lista zamkniętych stron, zrzut ekranu, strona "w przód" itd. Jeśli chodzi o zmianę wyglądu(skórki)to trzeba jeszcze chwilkę poczekać widziałem na na angielsko języcznym forum że skórki są już testowane będzie to podobny mechanizm jak w mx4,natomiast w mx5 jak najbardziej jest możliwość wykonywania zrzutów ekranu,lista zamkniętych stron masz na myśli przywróć ostatnią zamkniętą kartę jeśli o to ci chodziło to jest taka funkcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 17 hours ago, john doe said: Jeśli chodzi o zmianę wyglądu(skórki)to trzeba jeszcze chwilkę poczekać widziałem na na angielsko języcznym forum że skórki są już testowane będzie to podobny mechanizm jak w mx4,natomiast w mx5 jak najbardziej jest możliwość wykonywania zrzutów ekranu,lista zamkniętych stron masz na myśli przywróć ostatnią zamkniętą kartę jeśli o to ci chodziło to jest taka funkcja. Chodziło mi nie o ostatnią kartę, ale o listę zamkniętych stron (znaczek zegara po lewej stronie paska adresu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 1 hour ago, rzviro said: Chodziło mi nie o ostatnią kartę, ale o listę zamkniętych stron (znaczek zegara po lewej stronie paska adresu). Jednak wydaje mi się że to o to chodzi pobierz mx5 portable i sprawdz. edit.a dolny pasek w mx4 ,w tych wersjach które podałeś działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted March 11, 2017 Author Report Share Posted March 11, 2017 On Wednesday, March 08, 2017 at 4:44 PM, john doe said: Jednak wydaje mi się że to o to chodzi pobierz mx5 portable i sprawdz. edit.a dolny pasek w mx4 ,w tych wersjach które podałeś działa. Opcji zrzutu musiałem nie zauważyć (inny znaczek), a resztę sprawdzę w wolnej chwili. Mała prośba: daj znać, jak te nowe skórki do "5" będą już dostępne. Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 On 11.03.2017 at 0:49 AM, rzviro said: Opcji zrzutu musiałem nie zauważyć (inny znaczek), a resztę sprawdzę w wolnej chwili. Mała prośba: daj znać, jak te nowe skórki do "5" będą już dostępne. Z góry dzięki. Panie prezesie melduję że skórki w mx5 są już dostępne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted March 20, 2017 Author Report Share Posted March 20, 2017 On Tuesday, March 14, 2017 at 5:30 PM, john doe said: Panie prezesie melduję że skórki w mx5 są już dostępne . Musisz mnie obrażać? Dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.