nd022 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Witam. Nie wiem jak to się stało, ale uciekł mi pasek ulubionych na górze. Nie wiem jak to zrobiłem że go nie ma, ale w żaden sposób nie potrafię tego paska przywrócić. Czy ktoś może mi dopomóc by ten pasek był na miejscu? Proszę o pomoc bo normalnie mnie zaraz coś trafi:) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 32 minutes ago, nd022 said: Witam. Nie wiem jak to się stało, ale uciekł mi pasek ulubionych na górze. Nie wiem jak to zrobiłem że go nie ma, ale w żaden sposób nie potrafię tego paska przywrócić. Czy ktoś może mi dopomóc by ten pasek był na miejscu? Proszę o pomoc bo normalnie mnie zaraz coś trafi:) Pozdrawiam Menu-widok zaznaczasz pasek ulubionych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nd022 Posted February 14, 2017 Author Report Share Posted February 14, 2017 O ja głupi:) Dziękuję, podziałało:) Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.