john doe Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 w mx 5 brakuje mi przycisku ściszania takiego jaki był wx 4,czy potrafił byś maag zrobić takie rozszerzenie?wiem że temat był poruszany na forum angielsko-języcznym,wielu ludzi by się ucieszyło gdyby takie rozszerzenie powstało ,bo zanim mx doda taką opcje wiele czasu upłynie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PablooS Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Jeśli chodzi ci o przycisk wyciszania dźwięku z danej zakładki to jest on w MX5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted August 15, 2016 Author Report Share Posted August 15, 2016 2 hours ago, PablooS said: Jeśli chodzi ci o przycisk wyciszania dźwięku z danej zakładki to jest on w MX5. chodzi mi o taki przycisk jaki był w mx4 na dolnym pasku ,ten przycisk był na stałe a nie tak jak jest teraz czyli jak odtwarzasz film w mx4 mogłem też wyciszać głos gestem myszy w tej wersji mx nie ma już takiej możliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
PablooS Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Aha, już cię rozumiem. Widocznie kolejna rzecz, którą usunęli bo twierdzili, że nie potrzebna czy nie używana... A przydatna jest bardzo, nie trzeba wyciszać w mikserze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.