ugrcnsyn Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Maxthon For Linux (Sürüm 1.0.5.3) kullanıyorum. AdBlock adındaki eklenti kurulu. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
derdi27 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 ugrcnsyn replied at 2014-10-31 20:05 Maxthon For Linux (Sürüm 1.0.5.3) kullanıyorum. AdBlock adındaki eklenti kurulu. Bunu nasıl aya ... mrb, bende linux'te Adblock eklentisini kullnıyorum. ve google choremedeki kullanımından farklı bir özellik sergilemiyor eklenti sorunuzu biraz açarmısınız ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
derdi27 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 o değilde sitede alıntı yapmak için reklam avsını kapamam gerekti birde reklamları engelleyebilse Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugrcnsyn Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 derdi27 replied at 2014-11-5 17:01 mrb, bende linux'te Adblock eklentisini kullnıyorum. ve google choremedeki kullanımından farkl ... Nasıl ayarlayacağımı soruyorum. Yani ilk gönderide sunulan ayarları ne yaparak yükleyebilirim, bunu soruyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
derdi27 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 ugrcnsyn replied at 2014-11-7 15:50 Nasıl ayarlayacağımı soruyorum. Yani ilk gönderide sunulan ayarları ne yaparak yükleyebilir ... ilk gönderideki kodlar maxthon reklam avcısı için ad-block'a eklenebileceğini sanmıyorum ? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
UtkuGARIP Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Kusuruma bakmayın ama çok yeniyim, engelleme kuralı ekle diye birşeyde görmedim. Rica etsem resim ile gösterir misiniz nasıl ekleme yapabileceğimi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts