Beso_910

Newcomers
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Posts posted by Beso_910

  1. Hi there

    Glad to talk talk to you.

    Please can you tell us more about the extensions that you can't find them, because here I can't find the "Mouse unfreeze" and if you support us with the links of the extensions it will be perfect.

    About Quick Access you go to a new tab then inside the page you will find configuration button click on it and then choose website screenshot,

    Looking forward to hear from you.

    post-27563372-14315122649173_thumb.png

    post-27563372-14315122696581_thumb.png

  2. No.1MaxthonFan replied at 2014-12-10 17:44 back.gif

    And who, exactly, is Beso_910. Is he a Dev., a Maxthon Rep, an Admin, or just a common ordinary u ...

    Hi

    I'm Beso_910 nice to talk to you.

    I'm here in Maxthon company since last month as International Product Support. Now I'm still in internship. All my answer is checked by my supervisor before I post them so my friend I'm not putting answer that I don't know anything about. By the way the problem that our client is talking about is exist and here we already reported for out team. Have a good day.

  3. Hi There

    Really sorry for the inconvenience.

    on my end here I'm trying to reproduce the problem but when i move all the open tabs nothing happen. So are you facing this problem when you open a specific links or with randoms tabs happen? if there are some website hope you can provide us. The best way to solve this is to make "Clean Install" and re-install the browser again.

    hope that is helpful

    have a nice day.

  4. Hi There

    Really sorry for the inconvenience, but could you please inform us the website that doesn't show the symbols correctly so i can reproduce the problem, and while you are on that website press the mouse right click and go to encoding and then more and choose the appropriate encoding for the website, or you can also try to switch to Retro mode and see if the problem still exist.

    Many thanks

    Regards.

  5. Hi there

    Nice to talk to you.

    Really sorry for the inconvenience, is this happen only when press a new tab ? or when you try to surf any website. if there is a specific website hope you inform us. If you still facing this problem on your browser i suggest you to update Maxthon for the latest version and you may not find this annoying matter. In the link below is the latest version of Maxthon and hope you enjoy it http://forum.maxthon.com/thread-13671-1-1.html

    Have a nice day.